in ,

Ingen ville ha den gamle, raggete gatekatten. Men så kom Sandra over et bilde av den

Den oransje gatekatten hadde mest sannsynlig levd hele livet sitt på gata. Det var ikke så lett å finne et adoptivhjem til den. Men det var før Sandra kom over et bilde av han.

Da den gamle katten kom inn på dyrehjemmet Animal Humane Society i Minnesota i USA, var han dekket av sår og kutt som mest sannsynlig stammet fra slåsskamper. Flere av tennene hans var ødelagt, og han hadde et skadet øye. I tillegg testet han positivt for FIV (Feline Immunodeficiency Virus).

Likevel var han veldig kosete. Han elsket å bli klappet og klødd, og han malte ustanselig. De ansatte på kattehjemmet, døpte den tøffe, men likevel sjarmerende katten, for Bruce Willis, etter skuespilleren ved samme navn.

Så begynte søken etter et hjem til Bruce.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Bruce Willis (@mrwillisthecat)

– Snakket til hjertet mitt

«Bruce er den søteste og mest kosete gutten her. Bare kos og kjærlighet. Han kommer til å lyse opp hver eneste dag du tilbringer samme med han», skrev dyrehjemmet på Facebook, sammen med et bilde av den gamle katten.

Responsen var ikke akkurat overveldende. Men så en dag, kom Sandra over Facebook-annonsen. Hun falt øyeblikkelig for Bruce.

«Bildet hans snakket til hjertet mitt», sier Sandra til nettsiden Love Meow.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Bruce Willis (@mrwillisthecat)

Var ikke lov med katt i leiligheten

Sandra bestemte seg for å dra og besøke Bruce. Hun forteller at hun bare ville hilse på han, fordi det ikke var lov å ha katt i leiligheten hun bodde i.

Sandra og Bruce fikk en helt spesiell kontakt med en gang. Men Sandra måtte dra hjem uten Bruce. Hun håper dog at en annen familie ville forbarme seg over den oransje katten. Sandra fortsatte å besøke Bruce med jevne mellomrom. Men da ingen hadde adoptert han etter en måned, bestemte hun seg for at noe måtte gjøres.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Bruce Willis (@mrwillisthecat)

Huseieren snudde

Sandra sendte et bilde av Bruce til huseieren og forklarte at ingen ville ha den gamle katten. Hun ba pent om hun vær så snill kunne få lov til å ha katten i leiligheten hun leide. Heldigvis klarte ikke huseieren å motstå verken Bruces bedende øyne eller Sandras bedende ord. Så hun gjorde et unntak.

Endelig kunne Bruce flytte inn til Sandra.

– Han malte hele den første natta. Og siden da, har han fulgt etter meg over alt, forteller Sandra.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Bruce Willis (@mrwillisthecat)

LES OGSÅDenne katten har to ansikt

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Schäfer

Dyreklinikk tar ikke inn friske dyr – redd hunder kan være smittebærere

Aina fikk hakeslipp da hun kom hjem fra skituren. Mikkel Rev hang og dinglet i et tre