Hjem Dyr Ingen ville ha hunden med det «rare» ansiktet – ved en tilfeldighet ble han oppdaget av en ekte dyrevenn
Dyr

Ingen ville ha hunden med det «rare» ansiktet – ved en tilfeldighet ble han oppdaget av en ekte dyrevenn

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Hunden Beaux ble født med misdannelse i ansiktet, og ettersom oppdretteren ikke kunne selge hunden, valgte han å gi den bort gratis.

Beaux flyttet til en familie som ikke brydde seg noe særlig om han. Familien bodde på gård, men det meste av tiden ble hunden stående alene i en bakgård på tomten.

Men ved en tilfeldighet skjer det noe fantastisk for den forlatte og ensomme hunden. Hundeglade Jamie hadde lenge tenkt på å skaffe seg hund. En dag fikk hun tilsendt et bilde fra en venn som hadde fotografert landskapet på gården hvor Beaux bodde.

Beaux var i bakgrunnen på bildet og Jamie ble nysgjerrig på den spesielle hunden. Vennen hennes som hadde tatt bildet kunne forteller at eierne var på jakt etter et nytt hjem til Beaux fordi de skulle flytte.

Jamie dro deretter av gårde for å hilse på Beaux, og fikk sjokk over hvordan han så ut. Han var så tynn at ribbeina syntes og hun skjønte at han ikke hadde hatt det særlig godt. Hun bestemte seg der og da. Hun ønsket akkurat denne hunden.

Foto: YouTube

De fleste mennesker rygget tilbake når de fikk øye på Beaux, men ikke Jamie skriver The Animal Channel.

For Jamie var det kjærlighet ved første blikk.

Så vidt han overlevde

Jamie tok sin nye hund med seg til veterinær så snart hun hadde overtatt han, og dessverre ble det ikke et hyggelig møte. Veterinæren kunne fortelle at Beaux var så syk at han måtte opereres og det var bare 50 prosent sjanse for at han kom til å overleve operasjonen.

LES OGSÅ: Hunden gråter når han skilles fra kuen – se det rørende øyeblikket når de treffes igjen

Men mot alle odds gikk det bra med Beaux og han kunne flytte lykkelig hjem til sin nye eier. Det krevde mye arbeid å oppdra Beaux som aldri hadde vært innedørs før, men med god hjelp av sin nye bror Riley, så ble det lettere for Beaux å tilpasse seg sin nye tilværelse.

Hadde bare flere vært som Jamie!

Her kan du se en liten video av Bauxs sin utrolige historie:

LES OGSÅ: Den hjemløse kattens møte med familiehunden har rørt tusenvis

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com