tirsdag, februar 18, 2020
Dyr Ingen ville ha katten Toby på grunn av hans...

Ingen ville ha katten Toby på grunn av hans utseende

-

Katten Toby skulle bli hele seks år gammel før han fikk et hjem med mennesker som ga ham trygghet og kjærlighet.

Toby er født med en veldig uvanlig sykdom som heter Ehlers-Danlos Syndrom (EDS). Det er en sykdom som gjør at kroppen ikke produserer nok kollagen. Dermed fornyer ikke pelsen og huden seg slik som det skal, og katten får et pløsete, dratt utseende.

Men Georginia Price falt for den annerledes katten. Hun overtalte sin mann, Christopher, og de bestemte seg for å adoptere den. Og for første gang fikk Toby bo i et ekte og kjærlig hjem. Toby har også fått en bror, siden familien hadde katten Quinton fra før.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Toby & Quinton (@tummyandgummy)

Fikk en ny bestevenn

«Da vi adopterte han, veide han 5,7 kilo, selv om han egentlig var liten», sier matmor Georginia til nettsiden Love Meow.

«Det er fordi han har så mye overflødig pels. Toby er ev veldig glad og frisk katt som er utrolig elsket», sier hun videre.

Toby fant fort roen hos sin nye familie, og fikk seg til og med en ny bestevenn i den andre katten, Quinton.

«Quinton er som en storebror for Toby som tar godt vare på han», sier Georgina.

«De venter ved vinduet når vi kommer hjem og de løper til døren når de ser oss. De er så lekne og morsomme. Toby og Quinton gir oss så mye kjærlighet», sier hun.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Toby & Quinton (@tummyandgummy)

Han er kommet for å bli

Men det er ikke bare bare å ta vare på en katt med denne sykdommen. Toby trenger ekstra stell for å holde seg frisk. Huden hans er veldig sensitiv, og han får lett sår.

«Vi prøver å håndtere det ved å klippe klørne hans og holde huset rent. Vi er veldig lykkelige og lettet over at hans tilstand virker relativt ufarlig», sier Georgina, og legger til at hun aldri vil gi fra seg Toby igjen. Han er kommet for å bli.

«Vi er så glade for å ha Toby og Quinton med oss», sier hun.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Toby & Quinton (@tummyandgummy)

 

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Lille Freya ble født alt for tidlig – smilet til den premature babyen har rørt tusenvis

Det å skulle ta imot et barn som fødes for tidlig er nok en angstfull opplevelse for de fleste foreldre. Spørsmålene er sannsynligvis mange,...

Den fire år gamle gutten overtaler familien sin til å adoptere en hjemløs, gammel mann

Fireåringen gikk den samme ruten til og fra barnehagen sammen med mammaen sin hver eneste dag. Og hver dag gikk de forbi en eldre,...

Slik gikk det med Angelina Jordan i finalen av «America’s Got Talent: The Champions»

Etter at Angelina Jordan gikk videre i «America’s Got Talent» har hun vært på "alles lepper". I natt ble resultatene av finalen avslørt.   14-år...