onsdag, mai 19, 2021

Inger Cecilie Grønnerød ute av Farmen – dette er hennes egne ord etter tvekampen

Mest lest nå

Inger Cecilie Grønnerød har vært mye i fokus under årets «Farmen». I kveld kunne tvseerne se hun tape tvekampen mot Karianne Kopperstad.

Det ble mye hysteri og aktivitet i diverse kommentarfelt da man tidligere denne uken fikk se Grønnerød sabotere ukesoppdraget ved å tenne på et stort broderi som deltakerne har jobbet med denne uken og som var en del av ukesoppdraget.

Storbonde Daniel Viem Årdal (30) forteller til VG at han ble rasende og vurderte å trekke seg dersom han ikke fikk vite hvem som sto bak.


– Jeg ga beskjed om at jeg kom til å trekke meg om de ikke fortalte hvem som sto bak. Jeg fikk jo et «delvis» svar, de ga meg kanskje litt mer enn de egentlig kunne si. Hvordan hendelsesforløpet var. Men de sa de ikke var innforstått med at broderiet skulle tennes på inne, det ble visstnok aldri godkjent. Og så lager de TV, så da dro de teppet ut mens det brant, forteller han til avisen og fortsetter med å si at han vurderte å politianmelde hendelsen som han mener kunne fått katastrofale følger.

– Deler av broderiet fløy inn i huset igjen, og kunne ha truffet gardiner, sofaen eller noe annet brennbart. De hadde sikkert kontroll, men for min del holder ikke det. Det er et gammelt, tørt og skjørt hus. Det var helt på jordet, sier Årdal.

Selv om Grønnerød tross alt har vært med på et spill, og spilt spillet etter alle kunstens regler er det en del mennesker der ute som går langt i sine karakteristikker av henne. Grønnerød har selv fortalt at hun har mottatt en rekke hatbrev etter Farmen.

– Det er noen troll der ute. Jeg fikk jo noen saftige hatbrev for eksempel. Det er veldig surrealistisk. Man tenker: «wow, nå har jeg virkelig havnet uti det», sier 47-åringen og forteller videre at man så klart blir engstelig.

– Jeg har aldri vært den typen som ser meg over skuldra, men det gjør jeg nå.

Tapte tvekampen

I kveld måtte Grønnerød altså ut i tvekamp mot Karianne Kopperstad. En tvekamp hun til slutt tapte, uten at hun virket å ta nederlaget spesielt tungt.

– Noen har seilt lettere gjennom enn andre. Jeg har vært storbonde to ganger, flere tvekamper og ikke sittet å sett på. Jeg kan være godt fornøyd med det, sa hun på TV 2 like etter tapet. Hun la heller ikke skjul på at hun ikke hadde store muligheter å tautrekking mot Karianne.

– Karianne er både tyngre og sterkere enn meg. Jeg hang mest i tauet, så jeg hadde ikke mulighet til å nå frem til mine hestesko. Det var rått parti, forteller Grønnerød til TV 2.

Med to uker igjen av Farmen er det nå syv deltakere igjen. Samtidig kommer det inn en deltaker fra Torpet.

Var det fortjent at Grønnerød tapte tvekampen? Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter