fredag, januar 22, 2021

Inger-Cecilie mottar hatbrev etter Farmen: – Har begynt å se meg over skuldra

Mest lest nå

Inger Cecilie Grønnerød (47) forteller at Farmen-deltakelsen har ført til hatbrev og hets i postkassen.

Haldenseren Inger Cecilie «IC» Grønnerød har tidvis vært en kontroversiell deltager i årets sesong av den populære reality-serien «Farmen».


Tidligere i sesongen, da deltagerne skulle frakte tømmer til gården, gikk galt for 47-åringen. Hun endte på sykestua.

– Vi var så å si ferdige. Det var siste tur og vi var på vei tilbake til gården da hesten var litt lei og dro i vei, fortalte Grønnerød til Se og Hør

Da hesten løp avgårde med tømmerlasten som skulle til gården, falt tømmerstokkene av vogna. Grønnerød fikk lasten over beinet og måtte ha tilsyn av helsepersonell.

Da hun senere den uka ble valgt til førstekjempe anklaget hun storbonden for å sende en skadet deltaker i kamp.

– Hun «faker» den skaden. Hun greide å manipulere Tove til å velge tautrekking ved å spille på samvittigheten. Hun var ikke så skadet, det var et spill for galleriet, har Daniel Viem sagt til God kveld Norge.

Saftige hatbrev

Grønnerød har senere vært åpen på tv-intervjuene om at hun hadde vondt i foten etter skaden, men at hun «dro på» litt ekstra for å få sympati.

– Skaden var reel, men den ble bedre, sier Grønnerød ifølge til God kveld Norge.

Hun ønsker å påpeke ovenfor seerne at Farmen er TV, det klippes og at det de ser på skjermen bare er en liten del av hele oppholdet.

– Det er noen troll der ute. Jeg fikk jo noen saftige hatbrev for eksempel. Det er veldig surrealistisk. Man tenker: «wow, nå har jeg virkelig havnet uti det», sier 47-åringen og forteller videre at man så klart blir engstelig.

– Jeg har aldri vært den typen som ser meg over skuldra, men det gjør jeg nå.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter