torsdag, september 23, 2021

Ingrid Alexandra jobbet som oppvaskhjelp på restaurant i sommer

Mest lest nå

Prinsesse Ingrid Alexandra (17) startet nylig på andre året på studiespesialiserende linje på Elvebakken videregående skole i Oslo.

Nå kan Se & Hør fortelle at prinsessen før skolestart har hatt sommerjobb og tjent egne penger: Ukebladet skriver nemlig at Ingrid har jobbet i oppvasken på den populære restauranten Skur 33 i Oslo.

Skur 33  Trattoria Di Mare, skriver på nettsidene sine at de hver dag lager ferskproduserte pastaretter og pizza bakt i vedfyrt Valoriani ovn. 


Skur 33 er kjent for sin fantastiske uteservering.

De vedfyrte Valoriani-pizzaovnene stammer fra Toscana, Italia. De har blitt produsert i over 50 år og er blant de mest velansette vedfyrte pizzaovnene i verden.

Restauranten har fisk og skalldyr fra grillen som spesialitet. Menyen skiftes ut etter sesongene.

Daglig leder for restauranten ønsker ikke å kommentere jobb-ryktene.

Restauranten som spesialiserer seg på sjømat har også en Valoriani-pizzaovn.

Den populære restauranten ligger i en gammel lagerbygning like ved Akershus festning.

Ettersom prinsesse Ingrid Alexandra ikke ennå er 18 har hun ikke lov å servere alkohol, men ukebladet skriver at hun jobbet med oppvask og rydding.

Ifølge VG har også Ingrids mor, kronprinsesse Mette-Marit erfaring fra restaurantbransjen. Sommeren 1996 jobbet hun på det populære utestedet Beach Club på Aker Brygge i Oslo for å tjene penger til å studere ved Bjørknes privatskole. Her tok hun opp fag fra videregående skole. 

Beach Club var et svært populært minglested på Aker Brygge inntil det ble lagt ned i 2018.

Hylles på sosiale medier

Svært mange kommenterer nå saken i kommentarfeltet til Se og Hør på Facebook. Og folk er fra seg over begeistring over hvor folkelig prinsesse Ingrid Alexandra er.

«Jeg møtte henne i Kr Sand en sommer hvor hun holdt en litt for stor hund som rev ned diverse skilt utenfor butikken vi sto ved. Uten å nøle begynte hun effektivt å rydde etter seg uten å be om hjelp, og før jeg fikk strukket ut en hjelpene hånd var hun ferdig og hoppet ned i en båt. Først da så jeg hvem foreldrene hennes var. Hun gjorde et svært godt inntrykk,» skriver en.

En annen poengterer hvor gode forbilder kongefamilien er.

«Har alltid likt kongehuset, og liker de bare bedre og bedre! 🤩 For en fantastisk gjeng med herlige folk og gode forbilder 🇧🇻🇧🇻 Heia prinsessen vår!»

Du må gjerne trykke på deleknappen for å hylle Ingrid Alexandra du også!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,418FansLik
1,600FølgereFølg
211FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter