Forsiden Kjendisnytt Ingrid Bjørnov er i gang med nye forestillinger: "Er så frisk som...

Ingrid Bjørnov er i gang med nye forestillinger: «Er så frisk som jeg kan bli»

For ett år siden, måtte Ingrid Bjørnov kaste inn håndkleet og avlyse alle fremtidige forestillinger. Nå er hun i gang med nye show, og lever godt med kreftsykdommen.

Høsten 2017, var Ingrid nyoperert, men gjennomførte likevel rundt 30 «Steinway to Heaven»-show. På noen av forestillingene, hadde hun dren innlagt i kostymet sitt.

For ett år siden, ble det full stopp. Ingrid fikk beskjed om at kreftsykdommen hadde spredd seg og at hun måtte ha immunterapi. En del av behandlingen var også PET-skanning hver tredje måned og intravenøs medisinering annenhver uke. Det skriver Dagbladet.

Klarer ikke hoppe høyt

Nå kan Ingrid endelig dele den gode nyheten om at hun er i form igjen. Hun er ikke kvitt kreften, men hun lever godt med den. Og i slutten av oktober, blir det nypremiere på forestillingen «Steinway to Heaven».

Selv om Ingrid Bjørnov er i form igjen, og så frisk som hun kan bli, merker hun likevel at kroppen ikke helt fungerer like godt søm før sykdommen. Hun må blant annet repetere trinnene og få opp kondisen.

«Det går ikke å hoppe så høyt. Men det er en befrielse å stort sett kunne gjøre det jeg gjorde før jeg ble syk. Det er en kjempeseier både for meg selv og for legemiddelindustrien», sier hun til Dagbladet.

LES OGSÅ
Bjørn Einar Romøren har fått kreft - deler sterkt bilde etter de første behandlingene
LES OGSÅ
Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

Framtidas kreftpasient

Hun må også ta hensyn til kroppen, og kan ikke kjøre doble forestillinger lenger.

«Jeg har nok spilt min siste doble forestilling. Før kunne jeg ha et program på dagtid og et program på kveldstid. Det klarer jeg ikke lenger», sier hun.

I tillegg, må hun ha en seng stående backstage, slik at hun kan legge seg nedpå ved behov.

«Men jeg har vært veldig heldig med immunbehandlingen. Bivirkningene har stort sett sittet i hodet», sier hun til Dagbladet, og legger til at hun er framtidas kreftpasient.

«Framtidas kreftpasient, det er det jeg er. Stadig flere av oss vil kunne leve med sykdommen; selv om vi aldri blir helt friske, er vi friske nok.»

For en dame og for et pågangsmot! Vi ønsker Ingrid Bjørnov masse god bedring videre! Trykk på deleknappen og send noen oppmuntrende ord du også!

Marte Frimand
Marte er utdannet journalist med lang erfaring. Hun har tidligere blitt kåret til årets gullpenn under Vixen Blogg Awards for bloggen Casa Kaos.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Bjørn Einar Romøren har fått kreft – deler sterkt bilde etter de første behandlingene

Tirsdag formiddag kom den sørgelige nyheten. Den tidligere skihopperen Bjørn Einar Romøren er rammet av en sjelden type kreft.  Det er Se og Hør som...

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet