Hjem Kjendisnytt Ingrid Bjørnov fyller 60 år! Se det herlige bildet hun deler

Ingrid Bjørnov fyller 60 år! Se det herlige bildet hun deler

Bjørnov fyller 60 år i dag!

Ingrid Bjørnov har i flere tiår begeistret det norske publikum. Hun er født 5. desember 1963, og fyller dermed 60 år i dag.

Bjørnovs musikalske reise startet tidlig, og allerede som tenåring markerte hun seg som en talentfull pianist. Sammen med Benedicte Adrian dannet hun popduoen Dollie (senere kjent som Dollie De Luxe) på begynnelsen av 1980-tallet. Duoen oppnådde stor suksess i Norge med en rekke hits og var også kjent for deres unike og glamorøse sceneshow. De representerte Norge i Eurovision Song Contest i 1984 med sangen «Lenge leve livet», og deres musikalske stil blandet elementer av pop, klassisk og teatralsk musikk.

Etter oppløsningen av Dollie De Luxe, trådte Bjørnov inn i et nytt kapittel i sin karriere. Hun viste seg å være en dyktig soloartist og en ettertraktet komponist. Hennes arbeid strekker seg over et bredt spekter, fra popmusikk til teatermusikaler og TV-produksjoner. Bjørnovs evne til å kombinere musikk med humor og intelligente tekster har gjort henne til en favoritt i underholdningsbransjen.

Som soloartist har Bjørnov også gitt ut flere album, hvor hun utforsker ulike musikalske landskap, ofte med et personlig og humoristisk preg. Hennes konserter og forestillinger er kjent for å være energiske og engasjerende, hvor hun ofte kombinerer musikk med stand-up og historiefortelling.

På Instagramsiden til Ingrid er det publisert et bilde fra hun var liten med teksten:

«Management og nettredaktør benytter anledningen til å gratulere eks-heks, rikspianistinne og pysjgartner Ingrid Bjørnov med 60-årsdagen i dag 👑 🌟»

Trykk gjerne på deleknappen og send dine gratulasjoner til Ingrid Bjørnov du også!

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com