– Av helsemessige grunner blir jeg ikke med til Radio Vinyl. TAKK til Finn og Yan for 19 jubelår i Herreavdelingen, for åpne armer og raus backing i all slags vær. TAKK også til den store herrefamilien. Det blir rart å ikke gå på sending, skriver Ingrid Bjørnov i sin siste oppdatering på Instagram.

Bjørnov har i løpet av året vært åpen om kreftsykdommen og behandlingen hun gjennomgår. Hun har hele tiden oppdatert fansen via sosiale medier og vært åpen om hvordan hun har det.

Slutt med Herreavdelingen 

For 19 år siden ble Ingrid Bjørnov en del av radioprogrammet Herreavdelingen på NRK P1. Sammen med Finn Bjelke og Yan Friis har hun underholdt oss med radiosendinger, men nå er det altså slutt.

Også Bjelke og Friis forlater programmet og skal fremover jobbe for Radio Vinyl. De er ikke fornøyd med retningen NRK har staket ut.

– Jeg er veldig glad i NRK som institusjon, men det er mye som er litt på halv tolv. Tekniske systemer som ikke fungerer, medarbeidere som byttes ut hele tiden og ideer jeg har hatt som ikke har blitt noe av. Det føles som å gå i motbakke hele tiden, sier Bjelke til Journalisten.

Spredningen slått tilbake 

Ingrid Bjørnov kunne i slutten av august fortelle at spredningen av kreften er tilbake, men at hun føler seg i trygge hender.

Vi synes det er trist at det nå er slutt på Herreavdelingen, samtidig er det viktigste at Ingrid Bjørnov får tid og fred til å å bli frisk og kvitte seg med kreften. 

Vi ønsker deg riktig god bedring videre Ingrid Bjørnov! Send gjerne dine lykkeønskninger i kommentarfeltet på Facebook du også!