Forsiden Kjendisnytt Ingrid Bjørnov gir seg etter 19 år - "Det blir rart å...

Ingrid Bjørnov gir seg etter 19 år – «Det blir rart å ikke gå på sending»

– Av helsemessige grunner blir jeg ikke med til Radio Vinyl. TAKK til Finn og Yan for 19 jubelår i Herreavdelingen, for åpne armer og raus backing i all slags vær. TAKK også til den store herrefamilien. Det blir rart å ikke gå på sending, skriver Ingrid Bjørnov i sin siste oppdatering på Instagram.

Bjørnov har i løpet av året vært åpen om kreftsykdommen og behandlingen hun gjennomgår. Hun har hele tiden oppdatert fansen via sosiale medier og vært åpen om hvordan hun har det.

Slutt med Herreavdelingen 

For 19 år siden ble Ingrid Bjørnov en del av radioprogrammet Herreavdelingen på NRK P1. Sammen med Finn Bjelke og Yan Friis har hun underholdt oss med radiosendinger, men nå er det altså slutt.

LES OGSÅ
Lene Elise Bergum avslører den hemmelige kjæresten sin

Også Bjelke og Friis forlater programmet og skal fremover jobbe for Radio Vinyl. De er ikke fornøyd med retningen NRK har staket ut.

LES OGSÅ
Paralympics-utøver Birgit Skarstein kommer med skarp kritikk mot sommerkroppen

– Jeg er veldig glad i NRK som institusjon, men det er mye som er litt på halv tolv. Tekniske systemer som ikke fungerer, medarbeidere som byttes ut hele tiden og ideer jeg har hatt som ikke har blitt noe av. Det føles som å gå i motbakke hele tiden, sier Bjelke til Journalisten.

Spredningen slått tilbake 

Ingrid Bjørnov kunne i slutten av august fortelle at spredningen av kreften er tilbake, men at hun føler seg i trygge hender.

Vi synes det er trist at det nå er slutt på Herreavdelingen, samtidig er det viktigste at Ingrid Bjørnov får tid og fred til å å bli frisk og kvitte seg med kreften. 

Vi ønsker deg riktig god bedring videre Ingrid Bjørnov! Send gjerne dine lykkeønskninger i kommentarfeltet på Facebook du også!

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Supertriks – Derfor skal du spraye eddik rundt vinduene

Sommeren er over oss for fullt og med sommer og varme kommer også diverse småkryp inn i hjemmene våre. Det er varmt ute, og hva...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet