Hjem Kjendisnytt Ingrid Bjørnov holder fansen oppdatert fra sykesengen. Nå med gladnyhet!

Ingrid Bjørnov holder fansen oppdatert fra sykesengen. Nå med gladnyhet!

Tidligere i år gikk den folkekjære musikeren og artisten Ingrid Bjørnov offentlig ut og fortalte hun hadde fått kreft og skulle behandles for dette. Siden den gang har hun holdt fansen informert med hyppige oppdateringer på sosiale medier. En av nyhetene hun har kommet med er at hun planla turne med ingen ringere enn Øystein Sunde, en nyhet mange tok som et tegn på fremskritt.

Til tross for at det går fremover legger hun ikke skjul på at hun fortsatt kjemper hardt mot sykdommen, og har tidligere lagt ut et facebookinnlegg hvor hun forteller hun fortsatt er 80% sykemeldt, og disponerer tiden sin etter nøye overveielser.

Siste oppdatering fra Bjørnov

Fansen kan derimot glede seg stort over at hun fortsatt er i sving, og i en av de nyeste oppdateringene forteller hun at hun nå er innlagt på Sykehuset Østfold Kalnes, eller «Supersykehuset der pleierne sørger for at nåla ikke kommer i veien for noteskrivingen» som hun selv skriver. Hvilket tyder på at selv om hun er syk, har hun beholdt sin kreative side og stadig produserer musikk vi forhåpentligvis snart får høre fra scenen.

Og ikke bare det – hun underholder også på avdelingen hun er innlagt på, og for ikke lenge siden var hun innom Langerud Sykehjem hvor hun spredte glede til de andre pasientene.

For en dame, sier vi bare. Ikke bare er hun et fantastisk menneske og en flott artist, hun fortsetter å by på seg selv, selv om hun er svært alvorlig syk. Forhåpentligvis blir hun helt frisk fra kreftsykdommen, og kan begynne å turnere og underholde igjen slik som hun alltid har gjort. Del artikkelen hvis du er enig!

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com