torsdag, august 6, 2020

Ingrid Bjørnov med bittersøt melding til fansen

Mest lest nå

Ingrid har turnert med showet sitt «Steinway to heaven» i hele høst. Showet har stort sett vært utsolgt, og Ingrid har delt flittig fra både oppturene og nedturene i løpet av showhøsten. Men nå er det snart slutt.

Ingrid Bjørnov måtte gjennom en tøff operasjon i 2017 etter at hun fikk kreft. Likevel gjennomførte hun rundt 30 av showene sine. På noen av forestillingene, hadde hun dren innlagt i kostymet sitt.

Men i slutten av 2018 kom den triste beskjeden om at Ingrid Bjørnov måtte avlyse alle show. Kreften hadde spredt seg, og hun måtte gjennomgå immunterapi. En del av behandlingen var også PET-skanning hver tredje måned og intravenøs medisinering annenhver uke.


Nærmer seg slutten

Heldigvis fikk Ingrid styrke til å ta opp igjen showet i høst, og nå nærmer det seg slutten av turneen. Noe Ingrid både gleder og gruer seg til. Nylig la hun ut en oppdatering på Instagram:

Siste fire dager med #SteinwayToHeaven. Separasjonsangsten rir.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Ingrid Bjørnov (@ingridbjornov)

Ren lykke til neste år

Men selv om «Steinway to heaven»-turneen er over, blir det nye show og ny turne på Ingrid til neste år. Da skal hun nemlig ut på turne med Øystein Sunde og showet «Bjørnov + Sunde = Ren lykke»

LES OGSÅ: Ingrid Bjørnov med gladmelding for 2020

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Ingrid Bjørnov (@ingridbjornov)

Må ha en seng backstage

Selv om artisten tilsynelatende er i form igjen, legger hun ikke skjul på at hun må ta en del forholdsregler.

«Jeg har nok spilt min siste doble forestilling. Før kunne jeg ha et program på dagtid og et program på kveldstid. Det klarer jeg ikke lenger», sa hun til Dagbladet i vår.

I tillegg, må hun ha en seng stående backstage, slik at hun kan legge seg nedpå ved behov.

«Men jeg har vært veldig heldig med immunbehandlingen. Bivirkningene har stort sett sittet i hodet», sier hun, og legger til at hun er framtidas kreftpasient.

«Framtidas kreftpasient, det er det jeg er. Stadig flere av oss vil kunne leve med sykdommen; selv om vi aldri blir helt friske, er vi friske nok.»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Ingrid Bjørnov (@ingridbjornov)

LES OGSÅ: Ingrid Bjørnovs hjerte banker for mennesker med Downs syndrom. Nå kommer hun med oppfordring til fansen

130,336FansLik
1,508FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter