Hjem Kjendisnytt Ingrid Bjørnov med gladmelding for 2020

Ingrid Bjørnov med gladmelding for 2020

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I slutten av 2018 kom den triste beskjeden om at Ingrid Bjørnov måtte avlyse alle show. Kreften hadde spredt seg, og hun måtte gjennomgå immunterapi. Men nå avslører Ingrid nye planer for neste år.

Ingrid Bjørnov måtte gjennom en tøff operasjon i 2017. Likevel gjennomførte hun rundt 30 av showene sine – «Steinway to heaven». På noen av forestillingene, hadde hun dren innlagt i kostymet sitt.

Men for halvannet år siden, ble det stopp. Kreftsykdommen hadde spredd seg. Siden da, har Ingrid gjennomgått tøffe behandlinger, og formen har vært til tider ganske dårlig. Artisten har delt flittig på Instagram under hele perioden, og fansen har fått følge henne gjennom gode og dårlige dager.

Toppfarten uteble

Etter hvert kom Ingrid seg tilbake på scenen, men det var ikke lett. I november i fjor skrev hun følgende på Instagram: «Trøtt og kraftløs på dagtid, spilleklar og fornøyd om kvelden. Godt å være tilbake selv om toppfarten uteblir. Alle smører hjørner for å gjøre det lett for meg. Takk for hjertevarm mottakelse der ute. Godt å se dere igjen.»

Tilbake i høye hæler

Men nå kan det virke som at artistens form er stigende. I helgen delte hun et bilde av noen høyhælte sko. «Høye hæler for første gang på to år», skrev hun til bildet.

Så kom nyheten om at Ingrid Bjørnov og Øystein Sunde fortsetter turneen sin på showet «Bjørnov + Sunde = Ren lykke» til neste år. Paret har vært på turne i høst, og spilt for utsolgte hus.

LES OGSÅ: Ingrid Bjørnov forteller om kreften hos Lindmo – trodde ikke jeg ville overleve

«Gladnytt 2020!», skriver Ingrid Bjørnov, og deler turneplanen. Og den er ikke snau. Duoen skal på turne rundt i landet og foreløpig er det satt opp show fra februar og ut april. Flere av showene er allerede utsolgt.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Gladnytt 2020! #visesangerenogjeg @backstagemanagement

Et innlegg delt av Ingrid Bjørnov (@ingridbjornov)

Vi gleder oss over at formen til Ingrid er stigende, og ønsker lykke til med ny turne.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com