torsdag, april 9, 2020

Ingrid Bjørnov med ny oppdatering: – Drit i denne, folkens

Mest lest nå

Christine Kohts nye oppdatering: – kommer jeg til å dø?

I et nytt videoinnlegg på Facebook beskriver Christine Koht hvordan redselen for koronaviruset er for henne i disse dager. Men hun forteller også om...
Artikkelen fortsetter etter annonsen

Ingrid Bjørnov har delt flittig fra kampen mot kreften i sosiale medier. Sommeren 2017 ble hun operert for kreft, men det var først i januar 2018, da hun fikk spredning, at hun begynte å dele. Siden har hun delt både oppturer og nedturer med fansen. 

Da Ingrid fikk beskjed om at kreften hadde spredd seg, måtte hun avlyse resten av «Steinway to Heaven»-turneen. Hun måtte gjennom immunterapi, PET-skanning hver tredje måned og intravenøs medisinering annenhver uke.

Den siste tiden, har Ingrid valgt å skrive mindre om sykdommen, og heller mer om musikken, showene og turneene. I fjor høst tok hun opp igjen turneen med «Steinway to Heaven», til fansens store begeistring. Og i fjor slapp hun nyheten om at hun og Øystein Sunde skulle på turne med showet «Bjørnov + Sunde = Ren lykke». Showet har premiere 27. februar i Fredrikstad, og skal gå hele februar og mars. Dermed har nok mange trodd at Ingrid har vært frisk igjen.

Tett mellom hver behandling

Forrige uke, kunne Ingrid fortelle fansen at det dessverre ikke er tilfelle.

«Kjære alle dere som synes den kommende turnéen burde gå lenger hjemmefra enn den skal! Jeg skulle gjerne spilt på hver bidige flekk i landet men det har så langt vært så tett mellom hver blodprøve/behandling/kontroll at det fortsatt gjør meg kortreist. Håper på forståelse og drømmer om å ta det igjen senere. Beste søndagshilsen fra Tomter», skriver hun sammen med et bilde av seg selv.

– Drit i denne

Denne oppdateringen førte til at mange trodde Ingrid hadde fått tilbakefall, og avisene delte hennes oppdatering. Nå har Ingrid igjen lagt ut et nytt innlegg for å avkrefte ryktene:

«BLA BLA BLA drit i denne, folkens!!! Det går alldeles utmerket med meg, jeg svarte bare på fb-spørsmål om hvorfor vinterens turné ikke er landsdekkende. To fjær og en hel hønsefarm. Grrr.»

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter