Ingrid Bjørnov kan se tilbake på et kronglete 2018. Men hennes siste oppdateringer på sosiale medier bærer prov av fremgang. 

Det kom som et stort sjokk da den folkekjære artisten Ingrid Bjørnov i 2018 kunne fortelle hun hadde fått kreft. I begynnelsen trodde hun ikke selv hun ville overleve, noe hun fortalte om da hun besøkte Anne Lindmo i hennes talkshow Lindmo på NRK.

Bjørnov har hele tiden vært åpen om både sykdommen og utviklingen av den, og fansen har kunne følge henne hele veien via de sosiale medier. Lykkeønskningene har vært mange, og da Ingrid måtte ta det tunge valget og avlyse flere konserter, ble hun møtt av forståelse for dette. Folk vil ha henne tilbake på scenen så snart som mulig, og da må hun få ro til å komme til hektene igjen.

Holdt julekonserter

Og fra slutten av november har man endelig kunne se en sprudlende Bjørnov på scenen igjen med juleshowet «Julesanatoriet».

Ny oppdatering

Som alltid bruker Ingrid Bjørnov sosiale medier til å oppdatere oss om hvordan det går med henne. På torsdag la hun ut et bilde sammen med noen ord som ikke kan tolkes som annet enn positive.

«Laster opp styrkedråper for 2019. Fin form. Snart turnéstart,» skriver hun.

Nå strømmer lykkeønskningene inn fra mennesker som ønsker å vise sin støtte til Bjørnov.

«Heier på deg. Ser på deg som et forbilde med å finne frem positivitet og humor i de småe ting, selv om dagene er tunge. Godt nytt år,» kommenterer en.

 

View this post on Instagram

 

Laster opp styrkedråper for 2019. Fin form. Snart turnéstart. #pianistogpasient #immunterapi

A post shared by Ingrid Bjørnov (@ingridbjornov) on

Det er så godt å lese Ingrid! Vi gleder oss til å se mer av deg i 2019 og ønsker deg alt det beste fremover!