torsdag, april 9, 2020

Ingrid Bjørnovs nye oppdatering: – så tett mellom hver behandling

Mest lest nå

Mette-Marits påskehilsen fra toppen

Det blir en annerledes påske for mange av oss. Det gjelder også kongefamilien. Mens kongeparet tilbringer påsken på Kongsseteren, holder også kronprinsparet seg i...
Artikkelen fortsetter etter annonsen

I 2018 gikk den folkekjære musikeren og artisten Ingrid Bjørnov offentlig ut og fortalte at hun hadde fått kreft og skulle behandles for dette. Siden den gang har hun holdt fansen informert med hyppige oppdateringer på sosiale medier.

Høsten 2017, var Ingrid nyoperert, men gjennomførte likevel rundt 30 «Steinway to Heaven»-show. På noen av forestillingene, hadde hun dren innlagt i kostymet sitt.

Men i 2018, ble det full stopp. Ingrid fikk beskjed om at kreftsykdommen hadde spredd seg og at hun måtte ha immunterapi. En del av behandlingen var også PET-skanning hver tredje måned og intravenøs medisinering annenhver uke. Det skriver Dagbladet.

Trodde ikke jeg skulle overleve

Da hun i september 2018 gjestet Lindmo, fikk publikum høre en sterk historie om sykdommen hennes, og hvordan hun har vokst som menneske gjennom forløpet.

Blant annet fortalte hun at hun ikke har tid til å være mørkeredd lenger, at hun ikke er helt frisk, men har slått seg til ro med å leve med sykdommen. Videre fortalte hun at hun kommer til å kreve behandling i overskuelig fremtid, men understreker hun har det forholdsvis bra.

Under et intervju med Dagbladet samme år fortalte Bjørnov hun på et tidspunkt planla sin egen begravelse, noe hun heldigvis har gått bort fra og nå heller velger å se fremover. Til livet generelt, og den kommende turneen sammen med ingen ringere enn Øystein Sunde.

Ny oppdatering

Den siste tiden har det imidlertid ikke kommet så mange oppdateringer om helsen til Bjørnov. Men på søndag publiserte hun et innlegg på Facebook som viser at hun ikke er frisk fra den lumske sykdommen.

«Kjære alle dere som synes den kommende turnéen burde gå lenger hjemmefra enn den skal! Jeg skulle gjerne spilt på hver bidige flekk i landet men det har så langt vært så tett mellom hver blodprøve/behandling/kontroll at det fortsatt gjør meg kortreist. Håper på forståelse og drømmer om å ta det igjen senere. Beste søndagshilsen fra Tomter❤️», skriver hun sammen med et bilde av seg selv.

Enormt mange mennesker ønsker å vise sin støtte til Bjørnov og innlegget hennes har allerede tusenvis av kommentarer og likerklikk. Mange ønsker å si god bedring, noe man kan lese i kommentarfeltet. En skriver:

«Ta godt vare på deg selv først og fremst. Vi andre kan vente så lenge du vil. Vi ønsker å få deg hel og fin. Take care.»

Turne med Øystein Sunde

Det har lenge vært planlagt at Bjørnov skal på turné sammen med Øystein Sunde. Selv slapp Bjørnov nyheten i 2019 – og nå nærmer det seg. Den første konserten holdes i Fredrikstad den 27. februar.

Totalt skal de to spille 36 konserter, og de fleste nærmer seg nå utsolgt. Du kan se det fulle programmet her.

Vi ønsker Ingrid Bjørnov masse lykke til, både med helsen og med turnéen – trykk gjerne på deleknappen og send dine lykkeønskninger du også! 

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter