Den folkekjære artisten Ingrid Bjørnov har uten tvil hatt et turbulent år.

Hun har vært svært åpen om kreftdiagnosen sin, og bruker stadig sosiale medier for å oppdatere fansen på hvordan hun har det.

Gjestet Lindmo 

For noen uker siden var Ingrid Bjørnov gjest hos Lindmo. Her fikk publikum høre en sterk historie om sykdommen hennes, og hvordan hun har vokst som menneske gjennom forløpet.

Hun kunne fortelle at hun er innstilt på å leve livet ut med sykdommen, men at hun har funnet fred med den tanken. Hun frykter ikke lenger mørket.

Oppdaterer alltid fansen 

Gjennom hele sykdomsforløpet har Ingrid Bjørnov vært opptatt av å dele situasjonen med fansen. Hun har blant annet publisert oppdateringer som:

«Helsenytt: Ett år med kreft nå. Fin form, spredningen slått tilbake, behandlingen fortsetter for å holde spetakkelet på avstand. Trygg i hendene til de supre folka på KreftPol Kalnes. Og Terje. Og alle dere andre. Takknemlig.»

Positiv oppdatering 

I dag har Bjørnov nok en gang publisert en oppdatering på Facebook, av det positive slaget!

Hun skriver:

«Kur og fine blodprøver på favorittsykehuset. Trygg og turnéklar i henda på beste Dr Garabet.»

Bjørnov får som alltid en enorm respons på bildene og oppdateringene hun legger ut. Det vil vi tro er en god vitamininnsprøytning når man er syk! 

Det er godt å høre at blodprøvene til Bjørnov er fine – vi ønsker henne god bedring fremover. Trykk på deleknappen for å vise din støtte til Bjørnov du også!