Forsiden Kjendisnytt Ingrid Bjørnovs siste oppdatering fra sykehuset : fine blodprøver!

Ingrid Bjørnovs siste oppdatering fra sykehuset : fine blodprøver!

-

Den folkekjære artisten Ingrid Bjørnov har uten tvil hatt et turbulent år.

Hun har vært svært åpen om kreftdiagnosen sin, og bruker stadig sosiale medier for å oppdatere fansen på hvordan hun har det.

Gjestet Lindmo 

For noen uker siden var Ingrid Bjørnov gjest hos Lindmo. Her fikk publikum høre en sterk historie om sykdommen hennes, og hvordan hun har vokst som menneske gjennom forløpet.

Hun kunne fortelle at hun er innstilt på å leve livet ut med sykdommen, men at hun har funnet fred med den tanken. Hun frykter ikke lenger mørket.

Oppdaterer alltid fansen 

Gjennom hele sykdomsforløpet har Ingrid Bjørnov vært opptatt av å dele situasjonen med fansen. Hun har blant annet publisert oppdateringer som:

«Helsenytt: Ett år med kreft nå. Fin form, spredningen slått tilbake, behandlingen fortsetter for å holde spetakkelet på avstand. Trygg i hendene til de supre folka på KreftPol Kalnes. Og Terje. Og alle dere andre. Takknemlig.»

Positiv oppdatering 

I dag har Bjørnov nok en gang publisert en oppdatering på Facebook, av det positive slaget!

LES OGSÅ
Lege til frontalangrep på Shaman Durek - avslører hvordan han bruker sleipe tricks og psykologiske mekanismer
LES OGSÅ
Marna Haugen Burøe har fått kreft igjen - "Det er en syk følelse"

Hun skriver:

«Kur og fine blodprøver på favorittsykehuset. Trygg og turnéklar i henda på beste Dr Garabet.»

Bjørnov får som alltid en enorm respons på bildene og oppdateringene hun legger ut. Det vil vi tro er en god vitamininnsprøytning når man er syk! 

Det er godt å høre at blodprøvene til Bjørnov er fine – vi ønsker henne god bedring fremover. Trykk på deleknappen for å vise din støtte til Bjørnov du også! 

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .