lørdag, juni 12, 2021

Ingrid Gjessing Linhave med ny oppdatering om helsa fra sykehuset

Mest lest nå

Den populære programlederen Ingrid Gjessing Linhave har operert ryggen.

Tidligere i år var Ingrid Gjessing Linhave programleder for «Melodi Grand Prix» sammen med Ronny Brede Aase og Kåre Magnus Bergh. Men hun måtte trekke seg fra jobben på grunn av ryggproblemer. Noe som gjorde at hun mistet både delfinalen og selve finalen.


Det var NRK som i februar meldte at Linhave måtte trekke seg fra programmet, og at Silje Nordnes tok hennes rolle som programleder.

– Jeg ønsker masse lykke til Silje med verdens morsomste jobb, nydeligste makkere og flotte artister. Mitt MGP-eventyr er dessverre over for denne gang på grunn av en rygg som sliter meg helt ut, sa Ingrid Gjessing Linhave den gang til NRK.

Silje på sin side var glad for å få muligheten til å være programleder for et så populært program, men følte også med venninnen sin.

– Jeg er veldig lei meg for Ingrid sin del som ikke kan være med på innspurten i dette fantastiske sirkuset, sa hun til NRK.

Siden den gang har det vært stille rundt Ingrid. Inntil nå.

For tre dager siden la hun ut dette innlegget:

«Så skal det skje…ryggen skal byttes!»

Og torsdag formiddag kom det en ny oppdatering:

«Politiet kan melde om at trafikken flyter greit denne morgenen minus en liten jævel som rægger rundt på Ullevål i et sjukt tempo!»

Mange bruker nå kommentarfeltet til å ønske Ingrid god bedring etter operasjonen.

Godt å se at Ingrid har fått gjort noe med den vonde ryggen. Vi ønsker henne masse god bedring og håper å se henne på skjermen igjen snart!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter