Hjem Kjendisnytt Ingrid Landmark Tandrevold giftet seg – Se bildene fra «skogsbryllupet»

Ingrid Landmark Tandrevold giftet seg – Se bildene fra «skogsbryllupet»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Skiskytterstjernen Ingrid Landmark Tandrevold (27) giftet seg med sin kjæreste Trygve Bendixen Markset denne helgen.

Blant gjestene var flere profiler fra skiskyttermiljøet, inkludert Tiril Eckhoff og Julia Simon, samt mange av de norske landslagsvenninnene.

Et eventyrlig skogsbryllup

Tandrevold har delt flere bilder og historier fra helgen på sosiale medier, hvor det fremgår at bryllupet fant sted i vakre omgivelser i Nordmarka. Tidligere denne måneden avslørte Ingrid til TV 2 at det skulle være et skogsbryllup.

Ingrid bryllup
Dette bildet fra bryllupet delte Ingrid på Instagram.

– Det viktigste er at man gifter seg med noen man er glad i, og at familie og venner er der. Det trenger ikke være perfekt, sier Tandrevold til TV 2.

Feiring med skiskyttervenner

Blant gjestene var det mange kjente ansikter fra skiskyttermiljøet. Julia Simon delte også et bilde fra bryllupet på sin Instagram-story, hvor man kan se de festkledde gjestene som feirer brudeparet.

Tiril Eckhoff delte dette bildet på historiefunksjonen til Instagram.

Ingrid har vært sparsommelig med detaljer om selve bryllupet, men de delte øyeblikkene på sosiale medier gir innblikk i en dag fylt med kjærlighet og glede.

Fra utdrikningslag til bryllupsdag

Tidligere i vår delte Tandrevold flere bilder fra sitt utdrikningslag, som ga et hint om det kommende bryllupet. Det er tydelig at både utdrikningslaget og bryllupet har vært begivenhetsrike hendelser i skiskytterens liv.

«Tror Ingrid 17 år hadde sluppet mange bekymringer om noen hadde sagt til henne at det var DETTE som var livet hennes 10 år senere det blir jo bare bedre og bedre!!!!!😍🥰❤️ tusen takk til @inaborstad, @tirileckhoff og verdens beste gjeng for et episk utdrikningslag🥳❤️,» skrev hun til dette bildet.

Bilder fra den store dagen

Nedenfor kan du se et knippe av andre bilder som er delt fra den store dagen til Ingrid Landmark Tandrevold og Trygve Bendixen Markset.

Så koselig bildet!

Foto: Instagram

«Markabryllup vel blåst»

Foto: Instagram

Bryllupsfest

Foto: Instagram

Et vakkert brudepar!

Foto: Instagram

Vi gratulerer paret så mye med den store dagen! Du må gjerne klikke på deleknappen og sende dine gratulasjoner du også!

  1. Olaug og Jan Frode
  2. Ulrikke Brandstorp
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com