Hjem Kjendisnytt Ingrid Vik Lysne og ektemannen røper gladnyhet

Ingrid Vik Lysne og ektemannen røper gladnyhet

Ingrid Vik Lysne, blant annet er kjent fra «Rydderevolusjonen», «Symesterskapet» og «Farmen: Kjendis» der hun røk ut like før den store finalen mellom Sofie Karlstad og Trond Moi, oppdaterer følgerne sine med en gladnyhet på Instagram.

– Arbeidstittel er Lill’Feet👣! Nærmere bestemt Lill’Feet 3, for 1ern og 2ern takket for seg ganske tidlig</3 Alle gode ting er 3, og nå tør vi glede oss til at h*n kommer i mai! Det blir gøy og koselig, jippiiiiii♥️, sier Ingrid Vik Lysne til en video hun har delt på Instagram.

I videoen viser hun og ektemannen Andreas Feet frem babymagen.

Den koselige babynyheten kommer ikke lenge etter at paret, som traff hverandre gjennom tv-programmet Symesterskapet, giftet seg. De valgte å gi hverandre sine ja den 18. oktober, da de også feiret 3-årsdagen som kjærester.

– Vi hadde først planlagt et mer tradisjonelt bryllup, men det føltes ikke helt som oss. Så vi tok en helomvending, som ble så GØY, avslappet og bra at vi vi vil dele oppskriften med dere i tilfelle noen trenger et slikt opplegg, forteller Ingrid på Instagram.

Etter en frokost hjemme med forloverne dro paret til Oslo Rådhus, der vielsen fant sted. Etterpå dro paret og rundt 20 gjester til Den Lille Ostebutikken på Grünerløkka, der de hadde lunsj, før nesten 100 venner kom til Kunstnernes Hus for å feire brudeparet.

– Vi brukte ca 120 000 kroner på hele bryllupet, og synes vi fikk veldig mye bryllup for det. Ingen høye skuldre, ting kunne planlegges kort i forveien. Utrolig fint og gøy!!! Det beste bryllupet vi kunne forestilt oss❤️, sier de i innlegget.

På Instagram forteller Ingrid at brudekjolen er selvlaget.

– Jeg har nydelige nupereller, et familiearvet heklet sengeteppe, min bestemors gamle brudekjole og et par brudekjoler til, fortalte hun halvannen uke før bryllupet fant sted og hun røpet at kjolen var langt fra ferdig.

Og i mai blir altså den lille familien på to til en litt større familie på tre…

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com