Hjem Viralt Ingvild fikk brev fra politiet – trodde det var en bot. Men brevet inneholdt noe helt annet

Ingvild fikk brev fra politiet – trodde det var en bot. Men brevet inneholdt noe helt annet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Ingvild Berge la ut et innlegg på Facebook der hun humret over alle refleksene som barna hennes glemte igjen over alt og rotet bort. At det skulle føre til en pakke fra politiet, hadde hun aldri sett for seg.

«Det var bare ment som et hjertesukk. Hvor blir disse tingene av? Jeg skrev at det er litt som sokkene som blir borte fra vaskemaskinen», sier Ingvild til NRK.

I innlegget på Facebook, spurte Ingvild samtidig om det var noen som hadde noen ekstra reflekser de kunne tenke seg å gi til henne. Som alenemor til to barn, kan økonomien til tider være trang.

Foto: Ingvild Berge

Fikk pakke i posten

Halvannen uke senere, fikk Ingvild en pakke i posten fra Vest politidistrikt.

«Jeg ble litt sjokkert, og tenkte at det måtte være en bot eller noe annet jeg skulle betale. Det passet ikke veldig godt inn i en allerede trang økonomi», sier hun.

Man pakken inneholdt alt annet enn en bot. I pakken, lå det nemlig et hyggelig brev og en bunke med refleksbånd.

«Jeg ble superoverrasket. Og kjempeglad! Tenk at noen kan gjøre noe så flott for meg. Det betyr virkelig mye, selv om det ikke er store verdier som ble sendt til meg», sier tobarnsmoren.

Foto: Ingvild Berge

Jobber med å løse sokkemysteriet

I brevet skriver politiet at de hadde lagt merke til innlegget Ingvild hadde delt på Facebook, og at de ønsket å forebygge at folk blir skadd i trafikken.

I brevet står det videre at politiet jobber iherdig med å løse mysteriet med alle sokkene som forsvinner i vaskemaskinen, men at de foreløpig ikke har funnet løsningen.

«Politiet har mye å gjøre, og jeg hadde aldri forventet dette. Hverdagen er travel, og da er det ekstra fint at noen har tatt seg tid til å sende pakken. Det viser at de bryr seg», sier Ingvild.

Foto: Skjermdump facebook

Del gjerne videre om du liker at politiet tok seg tid til en slik respons! 

LES OGSÅ: Fridde til kjæresten på en sånn måte at politiet kom på døra

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com