søndag, juni 7, 2020

Ingvild Flugstad vant Tour De Ski – Gratulerer!

Mest lest nå

Ingvild Flugstad kjempet seg opp monsterbakken i Aple Cermis og knuste alle konkurrentene. Til tross for dårlig vær og vind som blåste ned kameraer på starten av rennet gikk hun til topps. Fantastisk prestasjon av 28-åringen fra Gjøvik.

Østberg har to ganger tidligere ledet sisteetappen i Tour De Ski uten å nå helt frem. Denne gangen gikk det med god margin. Natalja Nerprjajeva gikk i mål nesten tre minutter bak Flugstad og Kristina Pärmäkoski kom i mål like etter det igjen.

– Jeg har det veldig bra. Jeg vet ikke om jeg klarer å ta det helt innover meg. Jeg turde ikke å tro på noe før jeg krysset målstreken. Det er ufattelig deilig og jeg er veldig fornøyd sier en glad Ingvild til NRK.


Landslaget sportssjef, Vidar Løftshus, hadde stor tro på Flustad allerede før avsluttningsetappen.

– Hun har vært den beste i ti dager, så det er fullt fortjent, sier han til TV2.

Jann Post fra NRKs kommentatorplass jublet også: «Endelig lykkes det! Og dette er den største seieren i hennes karriere. Hun har en drøss av verdenscupseire, men ingenting matcher å komme først til toppen av slalåmbakken, sa Post fra kommentatorplassen».

Ingvild er den fjerde norske kvinnen som vinner Tour De Ski etter Therese Johaug, Marit Bjørgen og Heidi Weng.

De to siste årene har det vært Heidi Weng som kommet seg til topps i turneringen og i 2014 og 2016 var det Therese Johaug som sikret seieren sammenlagt, mens Marit Bjørgen var den som stod øverst på pallen i 2015.

Vi gratulerer Ingvild så mye! 🙂

129,807FansLik
1,372FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter