Forsiden Historier fra livet Innbruddstyven trodde 95-åringen ville være et lett mål - han tok gruelig...

Innbruddstyven trodde 95-åringen ville være et lett mål – han tok gruelig feil

En innbruddstyv som trodde at det å bryte seg inn hos en 95-årig mann i Wisconsin den 4. desember i fjor, fikk seg en overraskelse han neppe kommer til å glemme med det første.

Ikke bare kjempet 95-åringen og datteren hans i mot, de jaktet ham, og holdt ham fast inntil politiet kom og arresterte ham!

95-åringen med navnet Fred, er en pensjonert brannmann som tjenestegjorde i US Marines under annen verdenskrig. Ingen hvem som helst, med andre ord.

Reklame

Fred satt i stuen og så på fjernsyn da hunden hans, Hugo, begynte å bjeffe. Da Fred gikk for å sjekke hva det var, oppdaget han innbruddstyven.

Fred ropte til innbruddstyven, den 53 år gamle Gary Wells, at han skulle komme seg ut av huset hans.

– Først spurte jeg ham om hva han gjorde her, og så sa jeg kan skulle komme seg ut. Men det ville han ikke. Han ba om lommeboken min og pengene mine, ellers skulle han drepe både meg og Hugo, forteller Fred til radiostasjonen WTMJ.

Men det skremte ikke Fred. I stedet for å etterkomme tyvens ordre grep han heller tak i ham og presset ham opp mot veggen. Det kom til håndgemeng, og mens det pågikk klarte tyven likevel å lure til seg Freds lommebok.

LES OGSÅ
Moren fikk beskjed på sykehuset om at babyen hennes døde. 70 år senere får hun en utenkelig nyhet

Da ble Fred sint og grep godt tak rundt innbruddstyven og veltet ham over ende.

Mens de to mennene bakset rundt på gulvet, våknet Freds datter, den 51 årige Mary Bennett, og hun kom løpende inn i rommet.

Hun så faren kjempe med innbruddstyven, og uten å tenke seg om grep hun inn i kampen. Hun fikk tatt fra ham lommeboken, og tyven forsvant ut bakdøren.

Men hverken Fred eller Mary lot det være med det. Mens Fred ringte politiet løp Mary etter ham. Gjennom 12 hager gikk jakten, og mens de løp ropte Mary så høyt hun kunne at hun jaktet en innbruddstyv. Hun turte ikke takle ham alene, men alt levenet hadde vekket flere naboer som nå kom til unnsetning.

Da de hørte sirener i det fjerne satte de inn siste støt og pågrep han.

Tyven ba om nåde og lovte å aldri gjøre det mer, men til liten nytte. Han ble arrestert og sitter nå inne for ugjerningen.

Del gjerne hvis du også synes det var heltemodig gjort av 95 årige Fred og hans datter Mary.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Det danske kronprinsparet tar med seg en spesiell gjest i prinsesse Ingrid Alexandras konfirmasjon

Når prinsesse Ingrid Alexandra skal konfirmeres lørdag 31. august, kommer det gjester fra både fjern og nær. Det danske kronprinsparet er selvskrevne gjester. Men...

Så du på serien 113? Da har vi en gladmelding til deg

Mandag starter innspillingen av sesong 2 av dokumentarserien 113. Og denne gangen er det ikke bare de ansatte ved Universitetssykehuset i Tromsø som blir...

Moren så rødt da datteren ikke fikk klappe servicehunden

Moren var på et kjøpesenter i Pittsburgh med datteren sin, da datteren så en søt golden retriever. Moren spurte om datteren kunne få klappe...

Den unge gutten får publikum til å måpe når han drar i gang «Bohemian Rhapsody»

På den internasjonale togstasjonen i London, står det et offentlig piano. Daglig setter forbipasserende seg ved tangentene og drar i gang en sang eller...

Alenemoren adopterer ei lita jente. Får sjokk når hun finner ut hvem jenta er

Katie Price og mannen hennes hadde slitt med å få barn i lang tid. Da ekteskapet tok slutt, bestemte Katie seg for å adoptere. Katie...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT