Historier fra livet Innbruddstyven trodde 95-åringen ville være et lett mål -...

Innbruddstyven trodde 95-åringen ville være et lett mål – han tok gruelig feil

-

- Reklame -

En innbruddstyv som trodde at det å bryte seg inn hos en 95-årig mann i Wisconsin den 4. desember i fjor, fikk seg en overraskelse han neppe kommer til å glemme med det første.

Ikke bare kjempet 95-åringen og datteren hans i mot, de jaktet ham, og holdt ham fast inntil politiet kom og arresterte ham!

95-åringen med navnet Fred, er en pensjonert brannmann som tjenestegjorde i US Marines under annen verdenskrig. Ingen hvem som helst, med andre ord.

Fred satt i stuen og så på fjernsyn da hunden hans, Hugo, begynte å bjeffe. Da Fred gikk for å sjekke hva det var, oppdaget han innbruddstyven.

Fred ropte til innbruddstyven, den 53 år gamle Gary Wells, at han skulle komme seg ut av huset hans.

– Først spurte jeg ham om hva han gjorde her, og så sa jeg kan skulle komme seg ut. Men det ville han ikke. Han ba om lommeboken min og pengene mine, ellers skulle han drepe både meg og Hugo, forteller Fred til radiostasjonen WTMJ.

Men det skremte ikke Fred. I stedet for å etterkomme tyvens ordre grep han heller tak i ham og presset ham opp mot veggen. Det kom til håndgemeng, og mens det pågikk klarte tyven likevel å lure til seg Freds lommebok.

Da ble Fred sint og grep godt tak rundt innbruddstyven og veltet ham over ende.

Mens de to mennene bakset rundt på gulvet, våknet Freds datter, den 51 årige Mary Bennett, og hun kom løpende inn i rommet.

Hun så faren kjempe med innbruddstyven, og uten å tenke seg om grep hun inn i kampen. Hun fikk tatt fra ham lommeboken, og tyven forsvant ut bakdøren.

Men hverken Fred eller Mary lot det være med det. Mens Fred ringte politiet løp Mary etter ham. Gjennom 12 hager gikk jakten, og mens de løp ropte Mary så høyt hun kunne at hun jaktet en innbruddstyv. Hun turte ikke takle ham alene, men alt levenet hadde vekket flere naboer som nå kom til unnsetning.

Da de hørte sirener i det fjerne satte de inn siste støt og pågrep han.

Tyven ba om nåde og lovte å aldri gjøre det mer, men til liten nytte. Han ble arrestert og sitter nå inne for ugjerningen.

Del gjerne hvis du også synes det var heltemodig gjort av 95 årige Fred og hans datter Mary.

-Reklame-
Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Vil forby all bruk av engangsplast i Norge

Miljødirektoratet foreslår nå å innføre et nasjonalt forbud mot bruk av all engangsplast. Det betyr at det vil bli et...

Marit Bjørgen er bekymret for langrennssportens framtid

Marit Bjørgen (39) har de siste 20 årene vært på toppnivå innen langrennssporten. I løpet av disse årene, har...

Ari Behn møtte Durek Verrett: – Liker han veldig godt

Det har vært stille rundt Märtha Louises (48) eksmann Ari Behn (47) de siste årene. Ari har vært opptatt...

Hunden gråter når han skilles fra kuen – se det rørende øyeblikket når de treffes igjen

Det finnes mange eksempler på dyr som danner helt spesielle vennskap med andre dyrearter enn dem selv. Historien om hunden...

Da Michelle Obama delte dette bildet fra gymmen, eksploderte det

Tidligere førstedame Michelle Obama (55) brenner for helse og sunnhet. Selv trener hun ofte, gjerne på treningsstudio. For to...

Hundens elskede bestemor døde. Hundens reaksjon er sett over ni millioner ganger

Huskyen Wiley hadde et helt spesielt forhold til sine eieres bestemor. De hadde et veldig sterkt forhold, og ingen...