torsdag, juli 2, 2020

Innbruddstyven trodde 95-åringen ville være et lett mål – han tok gruelig feil

Mest lest nå

Derfor bør ingefær inngå i kostholdet

Ingefær har blitt brukt som naturmedisin gjennom hundrevis av år. Det er ikke tilfeldig. Denne urten har en rekke positive innvirkninger på helsen din. 1....

En innbruddstyv som trodde at det å bryte seg inn hos en 95-årig mann i Wisconsin den 4. desember i fjor, fikk seg en overraskelse han neppe kommer til å glemme med det første.

Ikke bare kjempet 95-åringen og datteren hans i mot, de jaktet ham, og holdt ham fast inntil politiet kom og arresterte ham!

95-åringen med navnet Fred, er en pensjonert brannmann som tjenestegjorde i US Marines under annen verdenskrig. Ingen hvem som helst, med andre ord.


Fred satt i stuen og så på fjernsyn da hunden hans, Hugo, begynte å bjeffe. Da Fred gikk for å sjekke hva det var, oppdaget han innbruddstyven.

Fred ropte til innbruddstyven, den 53 år gamle Gary Wells, at han skulle komme seg ut av huset hans.

– Først spurte jeg ham om hva han gjorde her, og så sa jeg kan skulle komme seg ut. Men det ville han ikke. Han ba om lommeboken min og pengene mine, ellers skulle han drepe både meg og Hugo, forteller Fred til radiostasjonen WTMJ.

Men det skremte ikke Fred. I stedet for å etterkomme tyvens ordre grep han heller tak i ham og presset ham opp mot veggen. Det kom til håndgemeng, og mens det pågikk klarte tyven likevel å lure til seg Freds lommebok.

Da ble Fred sint og grep godt tak rundt innbruddstyven og veltet ham over ende.

Mens de to mennene bakset rundt på gulvet, våknet Freds datter, den 51 årige Mary Bennett, og hun kom løpende inn i rommet.

Hun så faren kjempe med innbruddstyven, og uten å tenke seg om grep hun inn i kampen. Hun fikk tatt fra ham lommeboken, og tyven forsvant ut bakdøren.

Men hverken Fred eller Mary lot det være med det. Mens Fred ringte politiet løp Mary etter ham. Gjennom 12 hager gikk jakten, og mens de løp ropte Mary så høyt hun kunne at hun jaktet en innbruddstyv. Hun turte ikke takle ham alene, men alt levenet hadde vekket flere naboer som nå kom til unnsetning.

Da de hørte sirener i det fjerne satte de inn siste støt og pågrep han.

Tyven ba om nåde og lovte å aldri gjøre det mer, men til liten nytte. Han ble arrestert og sitter nå inne for ugjerningen.

Del gjerne hvis du også synes det var heltemodig gjort av 95 årige Fred og hans datter Mary.

130,080FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter