onsdag, september 30, 2020

Innsatte lærte seg Michael Jackson-koreografi – og for et resultat det ble

Mest lest nå

Mannen vil skilles fra konen – Men uante omstendigheter kan lære oss alle noe om ekteskap

Jeg kom hjem om kvelden, min kone hadde servert middag. Jeg tok henne i hånden og sa: "Jeg har noe jeg må si deg". Hun satte seg bare ned og spiste stille. Jeg observerte smerten i øynene hennes.

Videoen av de innsatte i det filippinske fengselet har imponert millioner.

Skal man først lære seg koreografi er kanskje ikke Michael Jackson den letteste danseren å imitere. Men med utallige timer trening og riktig veiledning så kan man bli overrasket over hva man kan lære seg.

I det filippinske fengselet Cebu Provincial Detention and Rehabilitation Center skjedde det nemlig noe ekstraordinært for noen år tilbake.


Travis Payne som gjennom en årrekke jobbet som en av Michael Jackons koreografer hadde lyst å prøve seg på et eksperiment. Sammen med danserne Daniel Celebre og Dres Reid fra dokumentaren «This Is It», besøkte han fengselet med mål om å lære de innsatte å danse.

Og etter ukevis med trening, mange timer hver dag, ble det et fantastisk resultat.

Nå vet vi ingenting om hvordan det senere gikk med de innsatte som deltok på dette prosjektet, men at tiltaket må ha vært givende og sunt er det vel liten tvil om.

Det fantastiske resultatet av all treningen har blitt lastet opp på Youtube, og i skrivende stund har over 36 millioner mennesker sett det.

Ta en titt på videoen nedenfor og del den gjerne videre om du ble imponert!

LES OGSÅ: 60 millioner har sett Lily synge og danse ved skoleavslutningen

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter