Hjem Viralt Innsatte lærte seg Michael Jackson-koreografi – og for et resultat det ble

Innsatte lærte seg Michael Jackson-koreografi – og for et resultat det ble

Videoen av de innsatte i det filippinske fengselet har imponert millioner.

Skal man først lære seg koreografi er kanskje ikke Michael Jackson den letteste danseren å imitere. Men med utallige timer trening og riktig veiledning så kan man bli overrasket over hva man kan lære seg.

I det filippinske fengselet Cebu Provincial Detention and Rehabilitation Center skjedde det nemlig noe ekstraordinært for noen år tilbake.

Travis Payne som gjennom en årrekke jobbet som en av Michael Jackons koreografer hadde lyst å prøve seg på et eksperiment. Sammen med danserne Daniel Celebre og Dres Reid fra dokumentaren «This Is It», besøkte han fengselet med mål om å lære de innsatte å danse.

Og etter ukevis med trening, mange timer hver dag, ble det et fantastisk resultat.

Nå vet vi ingenting om hvordan det senere gikk med de innsatte som deltok på dette prosjektet, men at tiltaket må ha vært givende og sunt er det vel liten tvil om.

Det fantastiske resultatet av all treningen har blitt lastet opp på Youtube, og i skrivende stund har over 36 millioner mennesker sett det.

Ta en titt på videoen nedenfor og del den gjerne videre om du ble imponert!

LES OGSÅ: 60 millioner har sett Lily synge og danse ved skoleavslutningen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com