Hjem Kjendisnytt Intense tvekamper på Farmen og Torpet før finaleuka

Intense tvekamper på Farmen og Torpet før finaleuka

Søndag kveld var det duket for nok en tvekamp på Farmen kjendis. Førstekjempe Marit Andreassen (56) møtte Ingrid Vik Lysne (31) i tønnesjakk, før en av deltagerne måtte videre til nok en nervepirrende tvekamp i Torpet kjendis.

Det ble bråk på Steinsjøen gård tidligere i uka da storbonden Ørnulf Høyer (60) fortalte hvem han hadde valgt som førstekjempe.

– Hvor mye mannsskit er det som sirkulerer oppi skolten på deg?, spurte Marit Andreassen (56) ifølge TV 2.

Før valget opplyste Ørnulf at han hadde valgt en person han ikke kommuniserer særlig bra med.

– At du kan være så «skitfeig» å velge en jente, når det bare er tre jenter igjen. Det er helt vanvittig, sa den utvalgte førstekjempen.

Ørnulf mener at hun har en aggressiv måte å være på.

Da Ørnulf pekte ut Marit, var det dobbelt så mange menn inne på kjendisgården som det er kvinner. Kvinnene valgte å gå ut i streik som følge av førstekjempe-valget, og vil ikke delta i ukesoppdraget.

Mennene klarte imidlertid å hale ukesoppdraget i land.

Historisk tvekamp på Farmen

Ettersom Ingrid var andrekjempe fikk hun velge gren. Som Marit hadde forventet, valgte hun tønnesjakk – og søndag var den aller første tvekampen i denne grenen noen gang på Farmen Kjendis.

TV 2 opplyser at Ingdid ved flere anledninger hadde øvd på tønnesjakk, men det gjorde ikke Marit.

– Jeg har rett og slett ikke gjort det, men jeg har fått veldig gode råd av Trond. Hadde jeg ikke fått alle de kjempegode rådene av ham, så hadde jeg nok flausa meg helt ut i dag. Da hadde jeg syklet nedi suppeland altså, forteller hun til tv-kanalen.

Det var kniving lenge – men til slutt vant Ingrid med ett trekk.

– Jeg tapte fordi jeg ikke var god nok. Jeg må bare være helt ærlig og si at hvis jeg hadde øvd litt mer, så hadde jeg kanskje kunnet lage meg en strategi eller laget meg noen veier, sier Marit som dermed måtte ta sekken sin med videre til Torpet kjendis.

Trekløveret på Torpet ventet i vinduet

Etter at Aslak Maurstad ble slått ut i tvekamp på Torpet forrige uke, var det Aurora Gude, Ingeborg Myhre og Erik Anders Sæter som sto i vinduet og så Marit komme vandrende inn på gården.

Aurora kom til Torpet uka før Aslak etter å ha værtutfordreren som røk ut fra Steinsjøen gård.

Erik og Ingeborg har vært på Torpet helt siden starten.

Espen PA Lervaag, som var førstemann de sendte over dit fra kjendisgården, var mett på gårdslivet og dro heller hjem allerede andre uka. Deretter ble det de to værmeldings-profilene Elin Tvedt og Eli Kari Gjengedal som måtte dra hjem.

Exit i siste tvekamp før finaleuka

Deltagerne på Torpet kjendis kjemper om returbillett til Steinsjøen gård. Men også på Torpet er det tvekamper.

Og i den siste tvekampen før finalen skulle Marit og Aurora ut i kamp. Det er «presisjon» som står på agendaen, der de skal slå spikre på motsatt side av tre blinker.

I denne tvekampen ble det Marit som trakk det lengste strået.

– Det var det verste som kunne skje. Jeg var så innstilt på at jeg skulle i hvert fall klare å komme til finalen, så jeg kanskje kunne komme inn på Farmen igjen, sier Aurora til TV 2.

Hun forteller at hun likevel klarte å forberede seg på et slikt utfall.

– Jeg klarte å ikke bare bryte sammen. Jeg er en som ofte viser følelser langt utenfor kroppen, så jeg er stolt over at jeg for en gangs skyld ikke gråt en foss, sier hun.

Kom inn som utfordrer

Årets utfordrere på «Farmen Kjendis» er ishockey-veteran Jan Tore Kjær og realityprofil Aurora Gude.

Men i år ble utfordrerne innlemmet på et tidligere tidspunkt enn vanlig.

Den første uka var det imidlertid kamp mellom utfordrerne om hvem som fikk bli – og hvem som måtte videre til Torpet.

De trengte bare gå gjennom to av de tre konkurransene før Jan Tore Kjær sto seirende igjen. TV 2 skrev at han både vant flest stemmer fra de andre på gården, og dessuten også vant konkurransen. Aurora Gude, som ble kjent da hun vant Paradise Hotel i 2014, mente konkurransen var unfair.

– Helt ærlig så føler jeg ikke at konkurransen var rettferdig. Avstemningen var «fair», men Jan Tore hadde en klar fordel i de andre oppgavene, sa reality-profilen.

Konkurransen var en spørrekonkurranse. Og Aurora Gude mener at Jan Tore Kjær med sin alder og bakgrunn hadde en klar fordel.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com