mandag, januar 24, 2022

Intensivsykepleierens hjertesukk til alle som ikke vaksinerer seg: – Fy flate!

Mest lest nå

Intensivsykepleier Jo Even Linnerud går knallhardt ut mot alle som ikke vaksinerer seg.

Til TV 2 forteller Linnerud som daglig jobber med intensivpasientene på sykehuset i Gjøvik at det er frustrerende å jobbe med de uvaksinerte som blir innlagt.

– Det er veldig utfordrende. Vi skal gi profesjonell helsehjelp, men det gjør noe med deg. Vi vet hva det koster oss personlig å stå i det, og vi vet hva en sånn plass koster. Men det er akkurat som at de ikke bryr seg om det, sier Linnerud.


I et innlegg på Facebook beskriver intensivsykepleieren

– Kjenner du en lege, sykepleier eller helsefagarbeider som er overarbeidet og frykter for at julefeiringa går fyken? Kjenner du kanskje også en eller flere som av en eller annen (idiotisk) grunn ikke er vaksinert mot Covid-19? Hvis ja på sist nevnte, ta en utskrift av dette og trykk det tett opp til de filterbelagte brillene deres, for mange av de er jo ikke på sosiale medier, gud bedre det er jo enda farligere enn vaksinen, skriver Linnerud.

Videre forteller han om hvor stor andel av uvaksinerte som blir innlagt.

– Fikk nettopp vite at RUNDT HALVPARTEN av de som opptar sykehusplass med corona-sykdom IKKE HAR VAKSINE!!
Fy flate, for å si det mildt! Du skal være rimelig gjennomsyret konspirasjonsteoretiker eller feilmessig hjernevasket for IKKE å ha dårlig samvittighet over for helsepersonellet (og samfunnet forøvrig) som får svi for deres vanvittige dumskap!

Videre kommer Linnerud med en oppfordring til alle som ikke lar seg vaksinere:

– Skjerp dere og ta vaksinen, eller skaff dere en kuppel dere holder dere innenfor for evig og alltid! Dere kan bare krysse fingrene for at ingen av disse forskrudde minoritetsrepresentantene drar med seg viruset inn.. Beklager, jeg krysser ikke mine!!
Men, dere har jo best greie på det meste.. Derfor inviteres hver og en av dere på morgenrapport på en sengepost eller intensivavdeling, hvor dere kan presentere en god plan på hvordan vi skal takle dagens gjøremål med for lite personell hvor hver eneste medarbeider som har karret seg på jobb er overarbeidet og sliter med dårlig samvittighet for at han/hun ikke tar på seg en ekstravakt til for å løse bemanningsutfordringene..
Vi er slitne og det rakner snart! Dere besitter faktisk løsningen, se til h… å ta den f..p.. sprøyta!!

Kjenner du en lege, sykepleier eller helsefagarbeider som er overarbeidet og frykter for at julefeiringa går fyken?…

Posted by Jo Even Linnerud on Sunday, December 12, 2021

Uvaksinerte topper statistikken

Ifølge TV 2 er de fleste innlagte med korna på Oslo universitetssykehus enten uvaksinerte eller mennesker med underliggende immunsykdommer.

FHI opplyser at dette også gjelder for resten av landets sykehus.

Tv 2 skriver videre at 110.000 nordmenn over 45 år er uvaksinerte, men utgjør 40 prosent av alle koronarelaterte innleggelser.

– Etter mitt skjønn er det ytterst få av de innlagte som har en gyldig grunn. De fleste er skeptikere, og de farligste er fornekterne som lar seg bli syke, sier Linnerud til TV 2 og håper at flere lar seg vaksinere i tiden fremover.

– Jeg håper de snart blir så skremt at de tyr til fornuft, sier han til kanalen.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,608FansLik
1,600FølgereFølg
246FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter