in

Internett er delt: Kan dette virkelig være en og samme person?

Tiktok: Chloewaterz

Er Tiktok-profilen @chloewaters som har over en million følgere virkelig en og samme person?

Chloe Fountain, som går under tiktok-navnet Chloe Waters, legger ut sminkevideoer. Men kan sminke virkelig gjøre så stor forskjell?

Internett omtaler henne ifølge Daily Mail ganske enkelt som «verdens beste kameleon», på grunn av hennes utrolige evne til å forvandle utseendet sitt. På Tiktok-kontoen avslører kvinnen fra Windsor i Canada hvordan hun får seg selv til å se år yngre ut ved hjelp av sminke – og tape.


Hun har ennå ikke avslørt den faktiske alderen sin, men seerne bli helt satt ut når hun legger ut videoer av seg selv før og etter at hun sminker seg opp.

Ifølge den populære internettstjernen ser hun så annerledes ut med og uten sminke at noen personer på appen har anklaget henne for å bruke filtre eller redigere videoene for å forbedre utseendet.

@chloewaterz

Some face tape stuff #facetape #transformation #glowup #makeuptips

♬ BILLIE EILISH. – Armani White

Andre mener at det er en annen person med i bildet på videoene – for eksempel datteren hennes. De er overbeviste om at kvinnen på et eller annet vis klipper inn en annen.

Chloe Fountain selv er helt krystallklar på at dette er henne – med og uten sminke.

Ifølge Daily Mail sier TikTok-eren til Newsweek at det er henne, men hun innrømmer at hun nok forsøker å se litt mindre bra ut enn hun egentlig gjør i starten av videoene.

Hun bruker også tape for å trekke tilbake rynkene, som hun deretter skjuler med concealer.

– Rynker forårsaker skygger, så hvis du trekker dem tilbake, vil ansiktet ditt se lysere ut. Sminken og tapen utgjør en enorm forskjell, sier hun.

Hun forteller at fans på det sosiale mediet som har prøvd tapen hun bruker bekrefter at det faktisk virker.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Da dette bildet ble tatt var Robert en glad gutt på 13 – Ett år senere holdt han på å ta livet sitt på grunn av mobbing

Det hjerteskjærende bildet går verden rundt