Hjem Dyr Internett koker etter at det kommer frem hvorfor familien adopterte bort sin 9 år gamle hund

Internett koker etter at det kommer frem hvorfor familien adopterte bort sin 9 år gamle hund

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det å bli forlatt er en tøff realitet som dessverre mange hunder, spesielt seniorer, opplever. Og mens det er relativt greit å omplassere valper, er det mye vanskeligere å finne et nytt hjem til seniorhundene.

En ni år gammel Grand Danois har nylig knust hjerter på sosiale medier etter at hundens triste skjebne ble delt på TikTok: Familien valgte å gi fra seg hunden til et krisesenter for dyr – fordi de hadde fått en ny valp.

Historien som ble delt på TikTok av en person med brukernavnet @wellbehaved1, har skapt sterke reaksjoner, og er også omtalt av Newsweek.

Krisesenteret som for en kort tid var hjemmet til den godt voksne Grand Danoisen fortalte at hunden var helt knust da hun familien hennes ikke komme tilbake for å hente henne.

«Familien hennes sa at hun beskyttet og elsket barna, og alltid stoppet dem fra å havne i trøbbel. Hun ventet på dem ved døren. Hun er helt knust og forstår ikke, hun var så lojal. De hadde henne siden hun var født, i 9 år.»

@wellbehaved1

Alot of people didn’t see in the end she was adopted ❤️ #adopted #love #cute #sweet #dog #animals

♬ A Thousand Years – Jasmine Thompson

Heldigvis tok det ikke lang tid før seniorhunden fant en eier, og nå lever Grand Danoisen et godt liv sammen med Bobbi i sitt nye hjem.

«Takk Bobbi for at du ga henne det beste livet! Adopter en senior,» skriver TikTokeren i videoen som raskt gikk viralt på den sosiale medieplattformen.

Mange av de som har sett videoen er sjokkerte over at noen kan gjøre slikt mot en firbeinte familiemedlemmer. «Jeg er så glad hun har funnet et hjem nå… min senior er 14 år gammel og jeg ville aldri adoptert han bort. Min plan er å gjøre de siste årene hans til de beste….» er det en som skriver.

«Jeg skjønner ikke hvordan noen kan gjøre noe slikt mot et familiemedlem», skriver en annen.

Flere uttrykker også glede over at Bobbi har kommet inn i hundens liv, og enkelte mener at familier som hundens gamle familie burde komme på en liste over folk som ikke har tillatelse til å ha hund.

LES OGSÅ: Ville avlive hunden – dyrlegen nektet da han hører familiens hjerteløse grunn

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com