Hjem Viralt Invitasjon til barnebursdagen får en mor og fem millioner TikTokere til å sprekke av latter

Invitasjon til barnebursdagen får en mor og fem millioner TikTokere til å sprekke av latter

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det var småbarnsmoren Natalie LeClaire fra Kingston i den canadiske provinsen Ontario som nylig kom over denne uventede latterbomben i barnets matboks.

Hun har filmet og delt den på Tik Tok. Her skriver hun «sønnen min har kommet hjem med den morsomme bursdagsinvitasjonen jeg noen gang har sett, og jeg må bare dele den».

Invitasjonen lyder:

«Du er invitert til Elle og Edies 5-årsdagsfest. Denne begivenheten er brakt til deg av Pinterest fails og The dollar store [red. anm: billigbutikk med alle mulige småting], så vennligst still inn forventningene dine deretter.»

Som i så mange barnebursdager er det også satt et tema i denne. Og det kan se ut som Elle og Edie kan ha hatt vansker med å enes om ett tema. For videre i invitasjonen kan vi lese at temaet, som forespurt vil være «enhjørninger, men med regnbuer og kanskje flaggermus, men det bør være prinsesser og også Minnie – og vi trenger danselys».

Det kan altså høres ut som barna har stor variasjon i vente!

Bursdagsfesten legger også opp til aktivieter, og barna bes derfor kle seg deretter… Men man vet jo aldri om de planene man har lagt slår til, så barna bes også om å «pakk badedrakt, solkrem, armringer osv. hvis englebarna bestemmer seg for at vår opprinnelige plan suger og heller vil tilbringe tiden i bassenget»

De voksne er også velkomne til festen: «Hvis du ønsker å sette fra deg barnet og løpe, støtter vi det fullt ut. Hvis du ønsker å bli, vil vi tilby «voksen juice». Og for å være høflige vil vi avslå alle tilbud om hjelp, selv om vi innerst inne ønsker den støtte. Du skal bare slappe av.»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com