in

Plages du med kviser? Dette trikset skal kunne fjerne dem over natten

En stor kvise midt i ansiktet kan være vanskelig å hanskes med. Spesielt i tenårene føler man at hele verden glaner på kvisen din. Dere som har kviser forstår nok hva vi snakker om.

Hva er egentlig en kvise? Vi har fettstoffer i huden som skal beskytte huden mot bakterier og uttørking. Disse fettstoffene kalles for talg. Av og til kan dette talget hope seg opp under huden, noe som etter en stund danner det vi kaller for en kvise.


Men hva skal man gjøre for å bli kvitt kvisene da? Rådene er mange, og du trenger ikke google lenge før du blir tilbudt en haug av dyre behandlinger og eksklusive kremmer. Men det er langt fra sikkert at dette gir et tilfredsstillende resultat.

Farah Dhuki er en kvinne som deler skjønnhetstips på sosiale medier. Hun har en metode, som nesten ikke koster noen ting. Metoden hennes er enkel:

  • Ta ett hvitløksfedd. Lag et snitt i feddet.
  • Gni feddet mot kvisen.
  • Dekk gjerne kvisen med et plaster, slik at hvitløksaften blir liggende rundt kvisen over natten.

Hvitløk inneholder anti-inflammatoriske stoffer og skal derfor ha en helbredende effekt på kviser.

Dersom denne metoden fungerer på din hud, vil kvisen være borte neste morgen. Det er viktig å huske på at vi alle er forskjellig og har forskjellig hudtype så det som fungerer på noen, fungerer ikke nødvendigvis på alle.

Se metoden illustrert i klippet nedenfor: 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

christine koht

Christine Koht på sykehus – skal testes for Covid-19

Ugle tar feil av et egg, og tror andungen er dens egen. Se de helt spesielle bildene