Irriterer du deg over skrikende barn på flyreiser? Disse foreldrene gjør noe helt spesielt!

5220

De fleste har irritert seg over skrik og barnegråt på en lang flyreise. Man har akkurat sovnet, og så våkner man brått av skjærende barnegråt. Ubehagelig for passasjerene, men også ubehagelig for foreldre – de vet jo at mange er irriterte på grunn av deres barn.

For å løse dette problemet, fant dette paret på en god idé da deres lille datter skulle være med på flyreise for første gang. Paret rundt til de som satt i nærheten og ga de en pose med en lapp i.

På lappen står det følgende;

«Hei fremmede! Mitt navn er Madeline. Jeg blir ett år 17. desember, og dette er min første flytur. Jeg skal prøve å oppføre meg så bra jeg kan, men jeg vil beklage på forhånd dersom jeg blir urolig, redd eller får vondt i ørene. Moren og faren min har pakket denne godteposen til deg, som et plaster på såret. Det er også noen øreplugger der, i tilfelle du ikke liker gråten min like godt som mamma og pappa gjør.

Ha en fin flytur! 🙂

Snakk om kreative og omtenksomme mennesker! Likte du foreldrenes lille gave – del gjerne videre! 🙂

SISTE NYTT

Advertisements