Hjem Kjendisnytt Isabel Raad om Dubai-luksusen: Betaler 900 000 kroner i husleie

Isabel Raad om Dubai-luksusen: Betaler 900 000 kroner i husleie

Del
X

I mars uttalte influenser Isabel Raad (29) at hun «kjeder seg i hjel» i Norge og derfor ville flytte til utlandet. Destinasjonen var lenge ukjent, men nå har hun delt nyheter om den nye luksusleiligheten sin i Dubai.

Det var i sommer influenserkollega Nora Haukland avslørte at Isabel Raad skulle flytte til Dubai.

– Det blir veldig gøy å ha en avskjedsfest for Isabel som flytter til Dubai, sa Nora Haukland til Nettavisen og legger til:

– Jeg støtter det 100 prosent, hun snakker jo språket og hun føler seg veldig hjemme der. Jeg er giret på at folk skal ha det bra.

Raad er født og oppvokst i Stavanger, men har ifølge VG bakgrunn fra Iran og Irak. Inntil hun flyttet til Dubai, i De forente arabiske emirater, har hun imidlertid bodd i Oslo og livnært seg som blogger, og er en av influenserne i serien «Girls of Oslo» på strømmetjenesten Prime.

Da hun flyttet til Dubai leide hun først en leilighet på Kasco Homes – Waves Tower Business Bay i Dubai. Men nå forteller influenseren på egen Instagram at hun har funnet drømmehjemmet. Den nye leiligheten leier hun for 900 000 kroner i året.

I videoen forklarer hun at det er vanlig å betale leie for ett år av gangen, og at den betales før man flytter inn.

– Livet i Dubai er veldig deilig. Jeg våkner til sol og sommer hver dag, sier hun til Se og Hør.

Hun kan fortelle at hun har mange venner der, og litt familie som bor der også. Men mye av tiden bruker influenseren til å jobbe.

– Jeg føler jeg egentlig har tatt med meg livet mitt i Oslo og flyttet det over til sommeren, og det er deilig. Jeg blir veldig påvirket av været så jeg trenger å være i solen for å være lykkelig, sier hun til ukebladet

At Isabel Raad er fan av emiratstaten og Dubai har kommet tydelig frem for følgerne hennes lenge før hun tok med flyttelasset. Hun har tidligere oppholdt seg mye i byen og har måttet tåle kritikk for at hun tegner et ensidig idyllisk bilde av Emiratene og Dubai.

–Alt du leser i mediene, i det minste mye av det, er ikke sant. I hvert fall ikke nå lenger. Mye av det er skrevet for mange år siden, og er ikke oppdatert, hevdet Raad i en video på Snap som ble omtalt av Nettavisen tidligere i år.

Det fikk Amnesty International til å reagere:

– Det finnes åpenbart problematiske forhold i De forente arabiske emirater som burde få vel så mye oppmerksomhet som den glamorøse fasaden, uttalte politisk rådgiver i Amnesty International, Frank Conde Tangberg, til Nettavisen.

Han understreket at det finnes flotte sider ved Emiratene. Men synes det er viktig at hele virkeligheten kommer fram, og la til at den ikke er like glamorøs som Raad får det til å fremstå som på sin Instagram-profil. 

Til det svarte hun at landet ikke er plettfritt, men mente at det har blitt langt bedre med årene.

  1. Caroline Nitter
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com