Hjem Kjendisnytt Isabel Raad unner seg luksuriøse bursdagsgaver i Paris – Shopper for over 230.000 kroner

Isabel Raad unner seg luksuriøse bursdagsgaver i Paris – Shopper for over 230.000 kroner

Isabel Raad, den velkjente influenceren, tok Paris med storm denne påskehelgen, hvor hun feiret sin 30-årsdag på fasjonabelt vis. Oppholdet på det overdådige Ritz Paris med rompriser som klatrer over 27.000 kroner natten, var bare begynnelsen på Raads luksuriøse feiring.

«Jeg vet det er mye, men dere vet at jeg har et problem. Det er også bursdagshelg,» medgir Raad på Snapchat, der hun avduker bursdagsgaver hun har kjøpt til seg selv – fra en rød Chanel-veske til høye hæler fra Hermés og øredobber fra Van Cleef.

VG har fulgt med på Raads flittige deling på Snapchat og har oppdaget tre forskjellige betalinger som til sammen utgjør omtrent 237.000 norske kroner. Disse shoppingrunder er ingen overraskelse for Raads følgere, som er vant til hennes lukrative snap-livsstil. Faktisk har Raad avslørt at hun har en gjennomsnittlig dagslønn fra appen på hele 25.000 kroner.

Isabel Raad
Foto: Skjermdump Instagram

Raad, som har sitt eget kles- og kosmetikkmerke, har ikke bare gjort seg bemerket med sin shopping i Paris, men også med sine mange bedrifter, inkludert bokutgivelse og egen TV-serie på TV 2. Hennes inntekter stammer fra Snapchat og suksessen med «Girls of Oslo»» er nok bevis på hennes innflytelse i den digitale verden.», skriver VG.

For tiden er Raad bosatt i Dubai, etter å ha flyttet fra Norge i fjor.

Tags:

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com