Hjem Kjendisnytt Isabelle Eriksen etter selfie-nekt med Haaland: – Var ikke noe hyggelig

Isabelle Eriksen etter selfie-nekt med Haaland: – Var ikke noe hyggelig

Isabelle Eriksen (27), en kjent influenser, er for tiden på ferie i Marbella, hvor hun nyter solfylte dager. Men hennes møte med fotballstjernen Erling Braut Haaland (23) ble ikke som forventet.

Eriksen og Haaland endte opp på samme utested en søndag kveld. Isabelle var i sjokk da hun oppdaget hvem som satt like bak henne.

På Snapchat la hun ut dette bildet hvor hun skriver:

«Omg Haaland sitter bak meg.»

Men møtet endte med en skuffelse.

«Helt ærlig, så syns vi ikke at han var noe hyggelig vi,» delte Eriksen på sin Snapchat-story. Hun fortalte at hun og en venninne spurte Haaland om et bilde, men ble kontant avvist.

Onsdag formiddag utdypet Eriksen til Nettavisen at det ikke var selve avslaget som var problemet, men måten Haaland sa det på.

«Vi fikk et dårlig inntrykk med tanke på måten han sa nei på, og ikke på grunn av at han sa nei,» forklarte hun i en tekstmelding.

Eriksen understreket at de har forståelse for at en person med Haalands profil ikke alltid kan ta bilder med alle som spør, men at det var måten han avviste dem på som var ubehagelig.

«Vi ble nærmest dyttet av veien når han kom gående bak oss,» la hun til.

Eriksens opplevelse med Haaland har fått oppmerksomhet fra flere norske medier. Hun forteller at reaksjonene har vært blandede:

«Mange ble sjokkerte over hvordan han sa nei, mens mange også forstår at han ikke har tid.»

  1. Erling Braut Haaland
  2. Erling Braut Haaland
  3. Erling Braut Haaland
  4. haaland

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com