Hjem Evergreens Isabels vet ikke hvem faren er – Men da hun fant dette bildet på loftet frøs årene til is

Isabels vet ikke hvem faren er – Men da hun fant dette bildet på loftet frøs årene til is

Isabel Jacobsen fra Åsgårdstrand ble født i Marbella i Spania i 1971, og tilbrakte sine første leveår på solkysten. Da moren døde i januar, begynte Isabelle å rydde loftet. Her fant hun en ledetråd som kan være svaret på gåten hun har forsøkt å finne ut av i mer enn 30 år.

– Jeg ble født utenfor ekteskap, og det var veldig skambelagt på den tiden, så jeg ble holdt hemmelig for mesteparten av familien i Norge. Det var lenge kun bestemor og broren min som visste at jeg eksisterte. Bestefaren min visste ingenting. Først da jeg kom til Norge som seksåring fikk resten av familien vite at jeg fantes, sier Isabel til Tønsbergs Blad, som har en fyldig reportasje om saken.

Isabel Jacobsen har forsøkt å finne sin biologiske far siden hun var 18 år gammel. Verken Tore på sporet, Røde kors eller Frelsesarmeen har klart å hjelpe henne. Moren Bente ville ikke si noe om barnefaren. Da hun døde i januar i år, tok hun hemmeligheten med seg i graven.

Moren ville aldri fortelle Isabel Jacobsen hvem faren hennes er. Da moren døde i slutten av januar, fant Isabel et bilde som kan bringe henne nærmere et svar på gåten. (Landet rundt)

Posted by Nidaros on Monday, March 27, 2023

Det var først da Isabel ryddet i morens dødsbo hun kom over bilder der hun som smilende barn på kanskje ett eller to år sitter på armen til den nord-irske fotball-legenden George Best. Det er helt tydelig at barnet er trygt, og morer seg sammen med fotballspilleren.

Siden gentesten hun har tatt viser at hun er 40 prosent nord-irsk har hun nøstet i saken. Det er mange ting som gjør at hun nå håper at George Bests sønn, Calum, vil ta en DNA-test og sammenligne resultatet med hennes.

Dette bildet fant Isabel på loftet. Foto: Privat

Best har overfor familien sin vært åpen på at han har to døtre som han ikke har kontakt med. I forbindelse med fotballspillerens bortgang i 2005, sa sønnen Calum at han gjerne ville ha kontakt med søstrene sine.

Også britiske Daily Mail har skrevet om saken. Til de forteller Isabel:

– Det har ikke vært så lett.

– Jeg vil vite hvem det er, alle vil vite hvor du kommer fra. Det har virkelig vært et evig søk. Mamma har aldri ønsket å fortelle meg noe.

Når det viser seg at en av tidenes fotballspillere kanskje er faren, forstår hun litt mer.

– Det kan være med på å forklare hvorfor det måtte være så hemmelig. Hvis det hadde vært en bartender på hjørnet, hadde det kanskje ikke vært så stor sak å holde dette hemmelig.

Tags:

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com