søndag, mai 16, 2021

Isak vant «Norges tøffeste»

Mest lest nå

Isak Dreyer (26) sto igjen som vinner av NRK-programmet «Norges tøffeste.» Nordlendingen har imponert stort gjennom hele sesongen.

Finalen i det populære NRK-programmet besto av en rekke tunge øvelser. Tau som skulle trekkes, dusjing i iskaldt vann i tre minutter og blikkbokser som skulle forseres var noen av øvelsene deltagerne måtte i gjennom.

De tre som kjempet om seieren var fiskeren Isak Dreyer (26), PT Peter Nagell Strandos (23) og crossfiter Seher Kaya (23).


– Jeg har møtt mye fine, flotte mennesker som jeg liker veldig godt. Og det er deilig at man kanskje ikke må være på treningssenteret å være den best trente for å kunne vinne en idrettskonkurranse, eller hva du vil kalle det, sier videre etter seieren til Se og Hør.

Seieren smakte ekstremt godt

26-åringen forteller til Se og Hør etter seieren at den smakte ekstremt godt. Han forteller også at han synes det hadde vært flaut å tape finalen:

– Ja, det er jo det som er, det hadde føltes veldig surt å drite seg ut på slutten. Jeg hadde kjent på at det hadde vært kjedelig å gjøre det bra tidlig, men når det virkelig gjelder så driter du deg ut, innrømmer den tøffe nordlendingen.

Videre forteller Isak at han er godt fornøyd med opplevelsen han har vært med på.

– «Norges tøffeste» har vært fantastisk fra start til slutt. Det har jo vært en helt ny opplevelse for min del, jeg har aldri vært med på noe sånt før. Det har vært mye kule folk som har gjort helt andre ting, som jeg aldri har gjort før. Det er artig å konkurrere litt og godt å sette PT-ene på plass, sier han lattermildt.

Programmet «Norges tøffeste» har hatt knalltall på seerfronten i år, fortalte prosjektleder i NRK, Solveig Hareide til Dagbladet tidligere i uken. Programmet har hatt 150 000 flere seere enn forrige sesong som kom ut i 2016.

Vi gratulerer til Norges tøffeste!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter