Hjem Reise Island blir et stadig mer populært reisemål 

Island blir et stadig mer populært reisemål 

De aller fleste nordmenn er godt vandt med å reise rundt til nabolandene våre i norden, go kanskje særlig til Danmark og Sverige. Her kan man til og med reise uten pass, og det tar deg ikke mange time efør du har kommet i mål. En desitnasjon i norden har blitt særlgi populær for turister den siste tiden, nemlig Island. 

Dette er et enormt flott land som har mye å by på i ulike kategorier, noe som gjør det til et fantastisk sted å reise til. Det går direktefly fra Oslo som tar deg rett over to og en halv time, som selvsagt også er en motiverende faktor til å reise. 

Spektakulære omgivelser

Det som tiltrekker seg størsteparten av turister til Island, er naturen de har å by på. Denne er svært vakker, og du kan oppleve alt fra varme kilder til isgrotter på island. Man har nok sett bilder av det lyseblå vannet der man kan bade. Dette er Blue Lagoon, og er en naturlig kilde som er varm og deilig å befinne seg i. På island kan man også, i likhet med Norge, se nordlys, som har fascinert mennesker i lang tid. På noen punkter kan naturen i Norge og Island ligne stort, men du vil likevel oppleve noen helt unike naturperler, som kun Island har å tilby. 

Fantastisk mat

På Island kan man også ha gleden av en rekke fantastiske matopplevelser. Landet har et utvalg av restauranter fra Michelin sin guide, som inkluderer blant annet Dill, ÓX, Moss og Sümac. Disse kan det definitivt være en god ide å besøke dersom du er interessert i et fantastisk måltid. I det islandske kjøkkenet finner man mye sjømat, og får, som er grunnlaget for mange nydelige og spennende retter. Du kan også spise mer uvanlig mat, og island har en variant av den velkjente norske retten smalahove, for de som er interessert i det. 

Natur er definitivt i sentrum når man er turist i Island, og det er ikke uten grunn. Her vil du nok oppleve noen av de flotteste naturopplevelsene du har vært borti. Folk fra hele verden kommer dit for å se snø og fjell, mens vi nordmenn nok er mer interessert i vulkanaktivitet, geysirer og naturlige varmekilder. En tur til Island kan bestilles til relativt rimelige priser, og du kommer dit på kort tid. Husk å pakke varmt tøy, som tåler den harde kulden!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com