Hjem Kjendisnytt Jackie Chan kuttet alkohol: – Jeg var en ufyselig idiot

Jackie Chan kuttet alkohol: – Jeg var en ufyselig idiot

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I memoarene sine forteller kampsport-stjernen Jackie Chan om kampene sine med alkohol.

Skuespiller, kampsportutøver og filmregissør Jackie Chan er kjent for sine actionfylte filmer. Det har blitt over 150 av dem, og har er kanskje en av de mest kjente actionstjernene i verden.

Da han kom ut med biografien sin «Never Grow Up», fortalte han ifølge CNN om en kamp som er ukjent for de fleste: Vi er vant å se Jackie Chan hoppe rundt og ta karatespark og nedkjempe svermer av skurker. Men en av de hardeste kampene hans, var kampen mot avhengigheten til alkohol.

I biografien, som også er omtalt av Instagram-profilen Sober Celebrities, delte Jackie Chan at drikkeproblemet hans startet allerede tidlig i karrieren.

Han drakk ofte for å takle stresset og presset på jobben, og det ble etter hvert en vane. Mens han ser kjernesunn ut i filmene, forteller han at han ofte kunne drikke til han besvimte. Det påvirket ikke bare arbeidet hans, men også forholdet han hadde til sine nærmeste.

Denne mørke perioden i Jackie Chans liv kunne også ha endt i forferdelse:

– Jeg kjørte i fylla hele tiden. Om morgenen krasjet jeg Porschen min, og om kvelden fikk jeg en Mercedes-Benz. Hele dagen lang gikk jeg rundt i en dis,forteller han ifølge CNN i biografien sin.

Dersom fotografene tok bilde av det, truet han med å banke dem opp. Og hvem ville vel ikke slettet filmrullene med en slik trussel hengende over seg?

– Jeg var en ufyselig idiot, sier han selv.

Ifølge IndieWire forklarer skuespilleren roten til problemene med at han var en fyr uten utdanning som plutselig hadde 10 millioner. Det førte til en uregjerlig oppførsel.

Nå har han vært edru i over 15 år.

Han forteller at han innså hvilken negative innvirkning drikkingen hadde på livet hans, og han bestemte seg for å søke hjelp. Jackie Chan tok inn på rehab, og har vært edru siden.

Ifølge Asian Journal USA takker han kona og familien for å ha hjulpet ham gjennom de tøffe tidene.

Og actionstjernen er ikke i tvil: Dette valget påvirket livet og karrieren hans positivt. Han er i stand til å fokusere bedre på arbeidet sitt, og forholdet til familien har blitt bedre. Dessuten er han i stand til å nyte suksessen enda mer nå som han er edru.

LES MER:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com