torsdag, juli 29, 2021

Jakob Ingebrigtsen knuste europarekorden

Mest lest nå

Den norske 20-åringen leverte en enorm prestasjon i Diamond League-stevnet i Firenze.

På 5000-metet løp Ingebrigtsen på tiden 12.48,45, noe som er ny europarekord, et helt sekund foran Mohammed Mourhits tidligere rekord.

– Han reiser ifra dem, unggutten fra Lura. Se på klokka, ny europarekord! 12.48,45! Han flytter den norske rekorden nesten 14 sekunder, brølte NRK-kommentator Jann Post da Ingebrigtsen.


Det er helt sykt

Og Ingebrigtsen selv var overrasket over den enorme tiden.

– Det er «crazy». Jeg forventet å løpe personlig rekord i dag, men det er to år siden forrige PB. Jeg vet jeg har gjort det bedre på trening og mest sannsynlig kunne løpe under 13 minutter, men at det både ble europarekord og verdensledende er utrolig, sa Ingebrigtsen til NRK etter løpet.

Like etter løpet publiserte han et innlegg på Instagram hvor han takker alle rundt seg.

«For et løp! 🥳 Jeg føler meg veldig heldig som får følge drømmene mine. I kveld var det en laginnsats, og jeg må takke menneskene rundt meg. Stor takk til forloveden min @elisabethassers ❤️, trener og far @ gjert.arne, idoler @ ingebrigtsen.henrik og @filipingebrigtsen, resten av familien og vennene mine, og alle andre involverte! Jeg ville ikke vært i stand til å gjøre dette hvis det ikke var for dere alle. 🙈🔥 Også takk til sponsorene mine, og alle andre som heier og støtter! ❤️ Videre til neste !! 🎉💪🏼«, skriver han.

Gratulerer så mye med rekord Jakob Ingebrigtsen!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter