mandag, mai 25, 2020

Jakten-frierne Miriam og Espen er kjærester

Mest lest nå

Miriam Sandvik (22) og Espen André Rødnes (27) har de siste ukene prøvd å sjekke opp bønder på TV i programmet «Jakten på kjærligheten». Det gikk ikke så bra. Men nå har de to frierne funnet hverandre.

Mens Miriam prøvde å sjekke opp bonden André Johansen, gjorde Espen så godt han kunne for å kapre hjertet til bonden Inger Lund.

Miriam var Andrés favoritt, men hun valgte å trekke seg ganske tidlig i programmet. Espen ble opprinnelig forelsket i sin bonde, men ble sendt hjem i episoden på mandag.


«Jeg ga Inger en reell sjanse, og der og da var det trist å bli valgt bort. Jeg var veldig betatt og ville gjerne bli. Men da det ikke gikk, sendte jeg en melding til Miriam etter at jeg kom hjem. Jeg hadde hørt at hun ikke fikk det til med bonden sin heller. Vi bestemte å møtes, og siden har det gått slag i slag», sier Espen til VG.

Foto: Privat

Var ikke kjærlighet ved første blikk

Miriam og Espen hadde møttes under speed-datene på første innspillingsdag. Men da var det ingen sommerfugler i magen på noen av dem.

LES OGSÅ: Sturla Berg-Johansen har fått ny kjæreste

«Begge var jo der for en annen, men jeg syntes hun var hyggelig», sier Espen.

Etter å ha blitt dumpet av bonden sin, tok Espen kontakt med Miriam. Det satt Miriam stor pris på.

«Mange av vi friere har holdt kontakten, men Espen var den eneste som bodde i Oslo, som meg. Etter alt det styret med André og meg var det godt å kunne snakke med en som hadde vært gjennom det samme», sier hun til VG.

Foto: Privat

Har vært sammen hver dag

Ikke bare bor de to Jakten-frierne i samme by. De bor også i samme bydel, bare 500 meter fra hverandre.

«Så selv om vi ikke har flyttet sammen, føles det nesten som vi er samboere. Etter at vi møttes i sommer, har vi vært sammen nesten hver dag», sier Miriam.

Vi ønsker det nyforelskede paret lykke til fremover.

LES OGSÅ: Tore Strømøy bekrefter at han har ny kjæreste

Følg Sosialnytt på Google News!

129,739FansLik
1,351FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter