tirsdag, juli 14, 2020

James får spesialundervisning og ble mobbet på grunn av det. Da fikk disse fem guttene nok!

Mest lest nå

Var gift i 71 år – avsluttet livet hånd i hånd

Koronapandemien har påvirket mennesker over hele verden. Mange har mistet levebrødet, mange har måttet betale på andre måter og mange har...

51 år gamle Julie skal bære frem og føde sitt eget barnebarn

Julie Loving skal bære frem datterens barn, og sitt eget barnebarn. Datteren, Breanna var ambivalent til forslaget først, men etterhvert syns...

James er et barn med såkalte spesielle behov. Han trenger et annet undervisningsopplegg enn sine klassekamerater og får mye ekstrahjelp på skolen. Dette har medført at de andre elevene har mobbet James i lang tid. Fem gutter i klassen til James fikk nok. De ville ha en forandring, ingen skulle mobbes i deres klasse!

De fem guttene har gått sammen om å beskytte James fra å bli mobbet. Men de er ikke bare James «livvakter», de har også blitt hans venner. James gikk fra å være gutten som aldri hadde hatt en kamerat, til gutten som ikke har nok stoler i stuen til at alle kompisene skal få plass foran TV-spillet.


Tv-spillet var det forøvrig disse fem guttene som spleiset på og ga i gave til James. Vi i Sosialnytt fant denne historien så treffende og rørende at den absolutt fortjener en plass på siden vår. Dette eksempelet viser at kampen mot mobbing ikke er en tapt sak. Disse fem guttene har i alle fall klart å gi James et nytt og bedre liv.

Se klippet for å få med deg hele historien, og del gjerne saken med dine venner dersom den traff deg! 

 

130,161FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter