in

Jamie Oliver og kona forteller om den store sorgen: – 5 stjerner på himmelen

Jamie Oliver

Kjendiskokken Jamie Oliver og kona Jools Oliver forteller åpent om hvor brutalt livet kan være. Både i positiv og negativ forstand.

Jamie Oliver ble først og fremst kjent som den «nakne kokken» og gjennom en rekke tv-programmer om mat på slutten av 90-tallet fikk hele verden opp øynene for den hyggelige briten.

Det mange kanskje ikke vet er at Jamie Oliver har et enormt hjerte og engasjement for barn og ungdom.


I 2002 grunnla han Oliver Fifteen Foundation. En organisasjon som hjelper barn og ungdom som kommer fra en vanskelig barndom, som har havnet utpå med ting som kriminalitet og rus.

Han har også engasjert seg i en rekke opplysningskampanjer som skal få barn til å spise sunnere og i 2003 fikk han den gjeve utmerkelsen Order of the British Empire for sitt engasjement.

Mistet fem barn

I 1993 møtte Oliver det som skulle bli han store kjærlighet og fremtidige kone. Syv år senere giftet de seg. Oliver og Jools kunne ikke vært mer lykkelig.

Sammen har de fem barn.

Men de har også en vanskelig og dyster historie som de har valgt å dele med omverden. Selv om de er lykkelig for sine fem barn, så tenker de daglig på dem fem de har mistet.

Hele fem ganger har de opplevd spontanabort. Noe Jools skriver om på Instagram.

«Vi har skapt fem fantastiske barn og mistet fem stjerner til himmelen. Takk for at du alltid elsker meg på den måten du gjør», skriver hun i et innlegg adressert til ektemannen.

Tidligere har Jools også fortalt hva en spontanabort kan medføre av angst og usikkerhet.

– Jeg fikk en spontanabort i tredje måned, hvilket gjorde at jeg ble livredd neste gang jeg var gravid igjen, det gjorde det umulig for meg å nyte det tidlige stadiet i graviditeten, har hun sagt til The Sun.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Lillesøsteren reaksjon når storebror kommer med bussen har blitt sett av millioner

Småbarnsmor beskriver foreldrerollen: «Jeg er helt elendig når det gjelder å være en god venn akkurat nå»