søndag, mai 31, 2020

Jan Thomas har holdt forholdet skjult i 6 måneder – nå bekrefter han hvem den nye kjæresten er

Mest lest nå

De siste månedene har man kunne fulgt Jan Thomas i jakten på kjærligheten. I programmet «Jan Thomas vei mot å finne drømmeprinsen» har den kjente stylisten datet 12 menn i Sør-Afrika. Nå bekrefter han at det hele endte med kjærlighet. 

For de som fulgte programmet så endte det med at Jan Thomas dro alene tilbake til Norge. Uten en partner. Men bak kamera skjedde det mer.

Til Dagbladet forteller Jan Thomas at han nå er blitt kjæreste med 32-år gamle Harlem Alexander, som var en av deltakerne i programmet.


Til avisen forteller han at det hele tiden var noe spesielt ved Alexander som fanget oppmerksomheten hans.

– I Sør-Afrika var han alltid rett ved siden av meg. Han lyste opp da jeg kom inn i rommet, og jeg gjorde det sammen med ham. Jeg gleder meg alltid til å se ham. Jeg gledet meg til å se alle, men det var selvsagt noe spesielt der på hele reisen mellom oss, sier Jan Thomas.

Videre sier han at det skjedde noe allerede på første date.

– Jeg så noe i Harlem allerede på den første speeddaten. Jeg kjente et eller annet som jeg ikke klarte å sette ord på.

I et innlegg på Instagram legger ikke Jan Thomas skjul på at prosjektet raskt utviklet seg til å bli noe mer enn bare et tv-program.

«16. oktober dro jeg til Sør-Afrika for å starte opptak av #janthomassøkerdrømmepronsen. Etter utallige møter med kanalen, produksjonsselskap, management og mange flere var jeg klar til å ta fatt på dette prosjektet. Det var jo nettopp det dette var, et prosjekt. Nok et TV-program. Men, jeg kunne ikke tatt mer feil. Jeg kastet manuset halvveis i første program og skjønte at dette handlet om noe større. Det var på ingen som helst måte en konkurranse eller et tradisjonelt dating-show.
Tålmodige, fantastiske menn kastet seg ut i denne galskapen, sammen med meg. Alle med et formål. Å finne kjærligheten. Litt av en reise,» skriver han og takker også alle de hundretusener som har sett hvert program.

«Kjære dere fantastiske mennesker, som har delt denne reisen med meg, og fulgt med episode etter episode. Dere som har sendt meg utallige meldinger. Jeg er målløs og uendelig takknemlig. Takk for at dere har sett hva vi prøvde å lage. Takk for at dere har fulgt med uke etter uke. Takk til alle som har kommet opp til meg for å fortelle hva programmet har betydd for dere. Dette har forandret livet mitt på mange forskjellige måter.»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jan Thomas (@janthomasofficial)

Skjult forhold

Til TV 2 avslører Jan Thomas at han og Alexander Harlem ble et par like etter innspillingene av TV-programmet. Det var i oktober i fjor, og for å ikke ødelegge spenningen rundt programmet har de måtte holde forholdet skjult. Noe som ikke alltid har vært like enkelt.

– Vi låste oss inne i seks måneder, og har levd i en boble hvor vi hele tiden må passe på hva vi sier. Han har blitt en stor del av hverdagen min, så det er deilig å endelig kunne fortelle om det, sier Jan Thomas til kanalen.

Nå er kanskje neste steg å bli samboere. Paret har ihvertfall allerede sett på boligannonser sammen.

– Vi har tittet på hus sammen på Finn, det er ikke fordi vi skal flytte sammen i morgen, men det har bare føltes veldig naturlig, sier Jan til TV 2.

Vi gratulerer Jan Thomas og Alexander så mye med å ha funnet kjærligheten! Trykk gjerne på deleknappen og send dine gratulasjoner til paret du også!

129,763FansLik
1,359FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter