in

Jan Thomas levde «Exit»-livet i Los Angeles

jan thomas
Foto: Jan Thomas / Facebook

Den tredje og siste sesongen av «Exit» ruller over tv-skjermene. En av de som kjenner igjen mye fra serien er kjendisstylisten Jan Thomas.

2. mars dukket multimillionærene opp igjen – i tredje og siste sesong av Exit på NRK.

Grådighet, dysfunksjonelle familierelasjoner, en kamel, raske biler og fråtsing i damer og dop. Gjengen i Exit vender tilbake en siste gang.


Finansgutta vil utnytte skatteparadiser, kryptovaluta og grønne investeringer for å bli enda rikere. Men noen vil det annerledes. Det er tid for hevn. De samvittighetsløse og destruktive finansgutta får kanskje som fortjent?

Svært mange har vært spent på serien, som er en av de største seer-suksessene de siste årene.

På premierefesten kunne kjendisstylisten Jan Thomas fortelle at han har kjent seg mye igjen i serien.

– Min første samboer i Los Angeles jobbet som «investment banker» for et av de største firmaene i verden, så jeg levde jo dette livet. Jeg kan bekrefte at alt som er i serien er sant, og mye verre. Ikke nødvendigvis at jeg har deltatt, men jeg kjente meg veldig igjen, sier Jan Thomas til TV 2.no.

Ifølge Se og Hør bodde Jan Thomas i Los Angeles fra 1986 til 2002. Her jobbet han som modell, skuespiller og stylist.

I et intervju med Henne som er referert av Se og Hør forteller Jan Thomas at livet i Los Angeles lett kunne ha blitt en herlig blanding av «sex, drugs and rock ‘n roll» dersom han ikke hadde møtt sin tidligere samboer – Jim.

Samboeren hans var en vellykket forretningsmann med to barn fra et tidligere forhold, mens Jan Thomas ifølge ham selv levde ganske hardt og vilt på den tiden. Likevel ble Jan Thomas raskt som en ekstra far for guttene.

– Jeg vokste og måtte veldig fort ta ansvar. Livet mitt bestod plutselig av to små gutter som ikke klarte seg uten meg, forteller han og legger til at han fortsatt har kontakt med dem i dag.

– Når det gjelder drugs, har jeg ingen toleranse. Jeg var alltid «høy», men det var på livet. Det betyr ikke at jeg ikke skjønner dragningen mot alkohol og drugs. Hvis det ikke hadde vært noen bivirkninger ville jeg ruset meg hele livet, sa Jan Thomas ifølge ukebladet i intervjuet med Henne.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Dette er deltakerne i årets sesong av «Sommerhytta»

Nå er det bestemt hvor Mesternes mester skal spilles inn i sommer