torsdag, september 23, 2021

Jan Thomas med overraskende beskjed til Vår Staude: – Du er litt bitchy noen ganger

Mest lest nå

Torsdag denne uken, gjestet Jan Thomas God morgen Norge, der Vår Staude er programleder. Da klarte han å sette Vår ut med sin noe spesielle beskrivelse av henne.

Torsdag kveld reiste Jan Thomas til Sør-Afrika for å spille inn det nye TV-programmet sitt «Jan Thomas søker drømmeprinsen». Tolv menn er plukket ut til å være med i programmet, og Jan Thomas håper at en av dem er den store kjærligheten han kan dele resten av livet sitt med.

«Forhåpentligvis blir de kjent med Jan, bare meg. Og alt de har lest og hørt og sett, legger det til side, så jobber vi med relasjoner», sier Jan Thomas på God morgen Norge.


 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av God morgen Norge (@gmn)

– Du er litt bitchy noen ganger. Jeg elsker det

På spørsmål om hva slags mann Jan Thomas selv er ute etter, og håper å finne, ga han et overraskende svar:

«En mann som deg, Vår, hvis du var mann. Hvis du hadde riktig verktøy, så hadde jeg gått ned på knær nå og fridd. Du er sterk, du er sexy, du er sofistikert, du er snill, du er raus, du har empati, du er streng, du er litt bitchy noen ganger. Jeg elsker det», sa han.

«Får håpe det er noen sånne blant de tolv da, det tenker jeg kanskje at det er», svarer Vår, tydelig overrasket over Jan Thomas sitt svar.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Magnor Glassverk’s 3 butikker (@magnor_fabrikkutsalg)

Gruer og gleder seg

Jan Thomas forteller at han både har gruet seg og gledet seg til å reise til Sør-Afrika og spille inn sjekkeprogrammet. Han har vært veldig klar på at han ikke ønsket å se noen av de tolv mennene eller vite hvem de er før avreise, slik at han ikke kunne danne seg en mening før de møtes for første gang i Sør-Afrika.

Vi ønsker Jan Thomas lykke til med å finne kjærligheten. Må han finne en skikkelig snill og bitchy mann.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,418FansLik
1,600FølgereFølg
211FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter