lørdag, juni 12, 2021

Jan Thomas: Skulle ønske foreldrene hadde drukket mindre

Mest lest nå

Jan Thomas åpner opp om en barndom preget av foreldrenes alkoholbruk.

I et intervju med Kvinner & Klær forteller Jan Thomas at han skulle ønske foreldrene hans hadde drukket mindre. Han assosierer bare alkohol med elendighet.


Når journalisten spør hvilket råd han ville gitt den unge Jan Thomas i dag svarer han raskt:

– Jeg ville heller gitt et råd til foreldrene mine. Jeg skulle jo ønske at de hadde drukket mindre og brukt mer tid på meg. Det var ikke enkelt, jeg var veldig sinna i mange år, sier han til KK.

Han assosierer alkohol med elendighet, utroskap og slåssing.

– Fordi begge foreldrene mine drakk, det var norsk drikkekultur. Da jeg skrev biografi, måtte de første utkastene kasseres, for det var bare sinne. Pappa var ikke verre enn mamma, men jeg og mamma fikk ryddet opp. Jeg har for lengst tilgitt min far, jeg bærer ikke nag. Det gjorde jeg en stund, sier han til ukebladet.

Relatert: Jan Thomas historie om barndommen: – Ingen fortalte meg på noe som helst tidspunkt

-Ta hensyn til barna

Kjendisstylisten avslører at han aldri frivillig går inn på polet, og at han helst ikke drikker.

jan thomas
Foto: Jan Thomas / Facebook

– Når folk kommer opp i ansiktet mitt på fest, får jeg panikk. Så en liten shoutout fra meg: Bare ta litt hensyn til barna. Det er ikke noe hyggelig på sommerferie når du ønsker mer enn noe annet å være sammen med foreldrene dine, og du er lei deg, for alt de vil, er å drikke. Og ikke drikk på julaften. Hold deg til ett glass, oppfordrer han.

Relatert: Jan Thomas fikk det første anfallet i 2001 – nå har han fått diagnosen

Stakk fra rusa kjæreste

Som ung modell i USA endte Jan Thomas også opp i et forhold med en mangemillionær som var avhengig av både kokain og alkohol.

– Flaks for meg at jeg ikke tålte kokain i det hele tatt, for det kunne gått skeis, sier han til Dagbladet.

Jan Thomas fikk nok av kjæresten som ble aggressiv og sjalu når han ruset seg. Tilslutt pakket han bagen, løp ut og kapret en taxi. Han hadde 20 dollar i lommen og ba sjåføren kjøre så langt det rakk.

Relatert: Hanne Krogh og Jan Thomas: Vennskap ved første blikk – slik møttes de

Han anslår at han kanskje drikker vin en gang i året – på dragshow med gode venner.

– Det holder i massevis. Jeg har levd lenge nok til å innse at verken rus, steroider eller antall sexpartnere er noe som gjør en kul. Man må heller være seg selv, det er mer enn godt nok, sier han.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter