Forsiden Kjendisnytt Jan Thomas vekker oppsikt med nytt bilde - uten en tråd

Jan Thomas vekker oppsikt med nytt bilde – uten en tråd

Jan Thomas har vært en kjent figur i det norske kjendisbildet gjennom en årrekke. Nå skaper han igjen overskrifter. Denne gang på grunn av et nakenbilde.

I siste nummer av Se og Hør stiller han opp til en bildeserie, splitter naken. Han har publisert et av bildene på Instagram, hvor han skriver:

Reklame

«Vil du vite den nakne sannhet om meg…? Da bør du kjøpe Se og Hør denne uken. Stort portrettintervju med meg over 7 sider. Og fantastiske bilder av superfotograf Espen Solli.»

Mange reaksjoner

Bildet som ble publisert på tirsdag har skapt en rekke reaksjoner, og svært mange har en mening om bildet hvor Jan Thomas står naken ved en hest.

Flere av kommentarene handler om det å ta nakenbilde sammen med et dyr.

«Det der var egentlig bare perverst…. med tanke på alle disse gærne menneskene som forgriper seg seksuelt på hester og andre dyr. Ikke NOE kunstnerisk med dette, spør du meg», skriver en.

Samtidig er det mange som skryter av kroppen til Jan Thomas, og som fremhever at nakenhet er helt naturlig. En kvinne som har kommentert bilde til stylisten skriver:

LES OGSÅ
Klæbo og kjæresten med gledelig nyhet

«Nakenhet er helt naturlig. Synd det finnes syke mennesker som har gjort at vi tenker at det ikke er det! Hadde det aldri skjedd noe galt mellom mennesker og dyr og i disse dager hester, hadde ingen engang tenkt på det. Både du og hesten er nydelig, vakkert bilde, vær stolt av deg selv og alt du har oppnådd og ikke minst stått opp for.»

Ikke noe grisete

Ovenfor VG forteller Jan Thomas om bakgrunnen for bildet, og hvorfor han gikk med på å ta et nakenbilde sammen med en hest.

«Jeg har jo gjort mange intervjuer og bilder opp gjennom, og før dette ble gjort satte vi oss ned og diskuterte bildemulighetene. Det var stylisten som kom opp med det, etter å ha sett noe lignende i et internasjonalt motemagasin. Det gikk en faen i meg. Det viktigste for meg var at dette ikke skulle framstå som porno eller som noe grisete», sier han og legger til:

«Dette er ikke «dirty» på noe vis, og ikke ukomfortabelt for meg. Jeg ser på dette som kunst. Og så er jeg stolt av kroppen min.»

Hva synes du om bildet? Kunst eller upassende? Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening!

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT