Jan Thomas har vært en kjent figur i det norske kjendisbildet gjennom en årrekke. Nå skaper han igjen overskrifter. Denne gang på grunn av et nakenbilde.

I siste nummer av Se og Hør stiller han opp til en bildeserie, splitter naken. Han har publisert et av bildene på Instagram, hvor han skriver:

«Vil du vite den nakne sannhet om meg…? Da bør du kjøpe Se og Hør denne uken. Stort portrettintervju med meg over 7 sider. Og fantastiske bilder av superfotograf Espen Solli.»

Mange reaksjoner

Bildet som ble publisert på tirsdag har skapt en rekke reaksjoner, og svært mange har en mening om bildet hvor Jan Thomas står naken ved en hest.

Flere av kommentarene handler om det å ta nakenbilde sammen med et dyr.

«Det der var egentlig bare perverst…. med tanke på alle disse gærne menneskene som forgriper seg seksuelt på hester og andre dyr. Ikke NOE kunstnerisk med dette, spør du meg», skriver en.

LES OGSÅ
Pierce Brosnan og kona feirer 25 års kjærlighet - Se bildene som viser tidsreisen

Samtidig er det mange som skryter av kroppen til Jan Thomas, og som fremhever at nakenhet er helt naturlig. En kvinne som har kommentert bilde til stylisten skriver:

«Nakenhet er helt naturlig. Synd det finnes syke mennesker som har gjort at vi tenker at det ikke er det! Hadde det aldri skjedd noe galt mellom mennesker og dyr og i disse dager hester, hadde ingen engang tenkt på det. Både du og hesten er nydelig, vakkert bilde, vær stolt av deg selv og alt du har oppnådd og ikke minst stått opp for.»

Ikke noe grisete

Ovenfor VG forteller Jan Thomas om bakgrunnen for bildet, og hvorfor han gikk med på å ta et nakenbilde sammen med en hest.

«Jeg har jo gjort mange intervjuer og bilder opp gjennom, og før dette ble gjort satte vi oss ned og diskuterte bildemulighetene. Det var stylisten som kom opp med det, etter å ha sett noe lignende i et internasjonalt motemagasin. Det gikk en faen i meg. Det viktigste for meg var at dette ikke skulle framstå som porno eller som noe grisete», sier han og legger til:

«Dette er ikke «dirty» på noe vis, og ikke ukomfortabelt for meg. Jeg ser på dette som kunst. Og så er jeg stolt av kroppen min.»

Hva synes du om bildet? Kunst eller upassende? Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening!

LES OGSÅ
Dronning Sonja står stødig i stormen - stråler på nye bilder