Hjem Historisk Jeanette kjøpte bamser for 1.100 kroner på loppemarked: Da hun kom hjem, oppdaget hun noe sjokkerende

Jeanette kjøpte bamser for 1.100 kroner på loppemarked: Da hun kom hjem, oppdaget hun noe sjokkerende

Jeanette Davies var på loppemarked sammen med sønnen sin, hvor hun brukte 1.100 kroner på to gamle bamser. Det skulle vise seg at det ene av disse kjøpene var et sjokkerende kupp.

Bamsene så veldig gammel ut, og det var hovedgrunnen til at 60 år gamle Jeanette bestemte seg for å kjøpe de på loppemarkedet.

– Jeg hadde bare en følelse – en magefølelse. Jeg syntes den så ut som en Steiff-bjørn, et merke som kan være verdifullt. Jeg overtalte Kyle (sønnen) til å betale en av de største summene vi noen gang har brukt på et loppemarked – 1.100 kroner for to bamser, forklarer Jeanette til The Mirror.

Da mor og sønn kom hjem, delte de funnet sitt på Facebook, og sønnen kontaktet også en bamseekspert med bilder. Eksperten kom raskt tilbake med gode nyheter. Den ene bamsen var fra 1905 og var faktisk en Steiff-bamse, akkurat som mor og sønn hadde mistenkt.

Så mye var den verdt

Jeanette og sønnen ble imidlertid sjokkerte over hvor mye bamsen egentlig var verdt:

– Min mor og jeg ble virkelig overrasket da vi fikk verdivurderingen. Vi ante ikke at bamsen kunne være så mye verdt. Vi ville vært fornøyde hvis vi hadde doblet pengene våre med en verdivurdering på rundt 2.200 kroner, forklarer sønnen Kyle.

Det viste seg nemlig at bamsen var verdt litt over 50.000 kroner. Selv om Jeanette og sønnen hadde en god følelse om kjøpet, kom verdien som en stor overraskelse.

For et loppemarkedskupp!

  1. mann
  2. loppemarked
  3. stol

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com