Forsiden Meninger Jeg elsker mine venners barn som mine egne

Jeg elsker mine venners barn som mine egne

«Til mine venners barn: Jeg elsker dere som om dere skulle vært mine egne.» Disse ordene kommer fra firebarnsmor Jess Johnston. Hennes rørende brev til sine venners barn går nå viralt.

«Jeg håper dere vet hvor høyt jeg elsker dere. Dere er ikke mine, men jeg elsker dere som om dere er det. Dere er ikke mine nieser eller nevøer av blod, men dere er av valg, og det betyr at dere kommer til å ha med meg å gjøre for alltid. Dere er mine valgte søstres barn og det betyr at dere har en del av hjertet mitt, for alltid», skriver hun. Teksten er publisert på nettsiden Scary Mommy.

Foto: Privat

Jeg er din fan

«Jeg er din fan. Jeg ser deg vokse med like stor entusiasme som en groupie på turne med favorittbandet. Jeg har elsket hvert eneste minutt av å følge med på den personen du holder på å bli. Jeg elsker ditt smil og latter. Jeg elsker å se glimt av mammaen din i deg, og glimt av pappaen også. Du er så mye av dem, samtidig som du er så mye av DEG.

Reklame

Jeg tror på bonusmammaer. Mine barn har deres mamma, og dere har meg. Jeg stoler på henne og vet at hun elsker mine barn som sine egne, og hun stoler på meg tilbake. Når livet blir vanskelig, er jeg alltid en melding eller en telefon unna. Og hvis du skulle krangle med mamma, jeg vil ikke kalle meg en ekspert, men jeg er en ekspert, og hun er en ekspert på meg.»

Jeg passer på deg

Jeg kommer til å passe på deg når du kommer i de vanskelige årene. Sitter du fast på en fest uten noen til å kjøre deg hjem? Jeg er der. Ingen dømming, ingen spørsmål, jeg er der. Trenger du å ventilere fordi livet er vanskelig? Jeg har kaffe. Trenger du å raide fryseren min? Min fryser er din fryser og min pizza er din pizza. Jeg kommer alltid til å passe på deg. Jeg mener det.

LES OGSÅ
Kjære mamma med det ustyrlige barnet. Jeg ser deg!

Jeg kommer til å gråte på skoleavslutningen din. Jeg er hun ved siden av din mamma, som glemte å ta på vannfast maskara og ser ut som om hun har sloss med en svart eyeliner. For ikke å snakke om bryllupsdagen din eller når du holder din egen baby i armene. Du skal oppleve store ting, og jeg er der sammen med deg.»

Jeg elsker deg

«Jeg er så stolt av deg. Uansett hva du gjør eller hvor gammel du blir, vil jeg alltid huske deg da du var liten og søt. Jeg vil alltid huske den dagen da mammaen din fortalte at hun var gravid. Jeg husker gleden så godt at jeg nesten kan røre ved den. Jeg husker hvordan mammaen din så på deg da hun holdt deg i armene sine. Hun så på deg som om du var en skatt, og hun gjør det fortsatt. Jeg har byttet bleier på deg (sorry), jeg har matet deg med flaske, og jeg har dratt deg opp da du falt og skrubbet kneet ditt. Jeg har investert. Jeg investerte i deg da, og jeg investerer nå, og jeg er her for deg for alltid.

Mammaen din er stuck med meg, og det er du og.

Jeg elsker deg

Love

Tante Jess»

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT