Hjem Historier fra livet «Jeg er 19 år gammel og mannen min er 42 år gammel – mange kaller det ekkelt, men det er ekte kjærlighet»

«Jeg er 19 år gammel og mannen min er 42 år gammel – mange kaller det ekkelt, men det er ekte kjærlighet»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Den 19 år gamle kvinnen tar nå til ordet mot de mange menneskene som kaller forholdet deres ekkelt.

Det sies at ekte kjærlighet ikke har noen alder. Og et par fra Storbritannia har valgt å bekrefte dette, da det er en forskjell på mer enn 20 år mellom dem.

Til tross for at hun visste at det ville føre til kritikk på nettet, bestemte 19 år gamle Courtney Louise McVay seg for å dele en video på TikTok hvor hun forsvarer forholdet til sin 42 år gamle kjæreste.

Dette melder den britiske avisen The Sun.

Foto: Privat

– Så lenge du er myndig og det ikke er for eksempel en 30-åring med en 15-åring, er det greit, sier Courtney og fortsetter:

– Du kan ikke velge hvem du blir forelsket i. Følelsene bare kommer.

Det er imidlertid ikke alle som er enige med henne i dette, og det er derfor mange på nett har kalt forholdet deres «ekkelt».

Nå har Courtney selv uttalt seg om hvor mye kritikk hun har blitt utsatt for. I denne sammenhengen har hun sagt at hun aldri forventet å bli forelsket i en mann mye eldre enn seg selv.

– Jeg hadde ikke forventet at når jeg ble nesten 20 år gammel, skulle jeg være sammen med en som var 42 år gammel. Det kom ganske naturlig, sier hun.

Foto: Privat

– Men folk som hater andre jenter er ekkelt. Og så kommenterer folk «pappaspørsmål» – og nei. Jeg bare elsker ham. Jeg elsker ham. Personlig tror jeg at alder bare er et tall når du er myndig.

Hun har delt en serie bilder av seg selv og kjæresten i en video som har gått viralt på det sosiale mediet TikTok.

– Jeg bryr meg ikke om jeg er hatet. Jeg elsker ham mer enn livet, skrev hun under bildeteksten til videoen.

Siden videoen ble delt, har den blitt sett mer enn 1,6 millioner ganger. Dette har også ført til at mange har valgt å dele sine meninger om temaet.

«Spørsmålet er hva en 42-åring vil med en 19-åring. Det er helt feil», skriver en av dem.

Foto: Privat

«Han var 23 år da du ble født», skriver en annen.

«Jeg mener… Når han er gammel nok til å være din far, er det noe som ikke stemmer», skriver en tredje.

Riktignok mente mange at dette var feil. Men det var også andre som skrev at de ikke så noe problem med det.

«Alder er bare et tall. Hvis du er glad og har det hjertet ditt begjærer. Det er det eneste som betyr noe, skriver en av dem som støtter henne.

«Jeg hadde alltid problemer med aldersforskjeller helt til jeg møtte partneren min. Det er det lykkeligste og sunneste forholdet jeg noen gang har hatt. Jeg er glad du er glad», skrev en annen.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com