Hjem Kjendisnytt – Jeg er frisk, jubler Dagny Carlsson

– Jeg er frisk, jubler Dagny Carlsson

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

109 år gamle Dagny Carlsson er verdens eldste influenser. For en måneds tid siden ble hun innlagt på sykehuset.

Nettavisen skriver at Carlssons pressekontakt, Elena Ström, skrev et innlegg på bloggen hennes da det ble kjent at 109-åringen plutselig var lagt inn på sykehus, der hun sa at «Forhåpentligvis kommer hun til å fortelle hva som har skjedd når hun gjenopptar bloggingen igjen».

Nylig la Ström ut nok et innlegg på Dagnys blogg:

– Jeg har hatt tid til to besøk til Dagny de siste dagene. Først hadde jeg litt Saintpaulia med henne, og samtalen vendte umiddelbart mot midsommer, skriver Ström.

Les også: 108 år gamle Dagny om redselen for korona: – man får bare slappe av med litt TV

Hun forteller også at Dagny ba henne hilse til leserne med ordene: «Jeg er Frisk».

– En ting som tåler forbedring er trening, tror jeg. Det må være ved hjelp av rullatoren, så vi planlegger å «intensivere» prosessen så snart som mulig, skriver strøm.

Les også: 108 år gammel blogger setter nett-trollet på plass

Hun sier også til alle som venter i spenning på å lese Dagnys egne innlegg i bloggen og er skuffet over å motta informasjon via pressekontakten hennes at hun vil minne om en ting:

– Dagny er hundre og ni år, hun vil blogge når og hvis hun kan og vil høre fra henne.

Dagny fylte 109 år den 8. mai. Hun skulle treffe familien på selve dagen.

– Jeg vet ikke hvor mange som kommer, men det blir hyggelig, sa hun til Expressen i forbindelse med fødselsdagen.

I dagene frem mot fødselsdagen fikk Dagny Carlsson mange gratulasjoner og kort. Etter at hun begynte å blogge som 100-åring, har hun blitt rikskjendis i Sverige. Og gjennom besøk på Skavlan er hun også et velkjent fjes for mange nordmenn.

– På en eller annen måte har jeg blitt så populær, jeg har fått mange kort fra ukjente personer som sier de beundrer meg. Jeg vet ikke hvorfor. Jeg har ikke gjort noe, jeg er bare gammel. Selvfølgelig blogger jeg, det er ikke så vanlig, sa hun til Expressen om all oppmerksomheten.

Dagen etter 109-årsdagen ble hun sendt på sykehuset. Det er ukjent hva som er årsaken til sykehusoppholdet, men nå er hun altså ute igjen og bor på et midlertidig opptreningssenter.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com